Comenius Beroepsonderwijs

Onderdeel van: CVO Rotterdam - Capelle a/d IJssel
Voortgezet onderwijs
Christelijk

Omschrijving van Comenius Beroepsonderwijs

Iedereen krijgt kansen…maak hier je droom waar!
CBC is een mooie school met een veilige leer- werkomgeving om te leren en te werken in een prachtig gebouw. Leerlingen behalen hier een Vmbo diploma in een van de vijf profielrichtingen: Diensten & Producten (D&P), Media, Vormgeving & ICT (MVI), Zorg en Welzijn of Techniek. In de brede onderbouw gaan de leerlingen op ontdekkingstocht en maken kennis met alle profielen. Met elkaar werken we samen aan je (school) loopbaan, en bij het maken van goede keuzes voor je toekomst. Vanaf leerjaar 3 wordt een profiel gekozen waar de leerling interesse en kwaliteiten in heeft en examen in gaat doen. De school biedt kansen voor iedereen en de flexlessen zorgen voor maatwerk, versnelling en spannende activiteiten. Ook als de leerling leerweg ondersteunend onderwijs (LWOO) nodig heeft ben je welkom om je vmbo diploma te halen. De school heeft warme relaties met techniek-, zorg en welzijn- en D&P bedrijven voor gastlessen, bedrijfsbezoek en stages en werkt samen met het MBO.
We zien de leerling. We zien elkaar. We helpen elkaar. We staan in de regio!

Bijzonderheden

Als persoon herken je jezelf en beschrijven anderen jou als verbinder, sprankelend en energiek. Je bent een echte doener, een aanpakker. Je kiest bewust en met hart en ziel voor het vmbo. Als professional word je gewaardeerd om je pedagogische en didactische vaardigheden, die passen bij modern onderwijs. Je bent gepassioneerd en enthousiast over je vak en weet dit over te brengen op onze leerlingen.

Verder zoeken wij een collega, die:
  • Oog heeft voor de leerling en zijn haar talent en vaardigheden;
  • Kan motiveren en enthousiasmeren;
  • Leerdoelgericht les kan geven;
  • Coachende docentrol kan aannemen;
  • Op de hoogte is van de ontwikkelingen in het vmbo;
  • Ervaring en affiniteit heeft met de doelgroep basis en kader;
  • Stevig in zijn/haar schoenen staat en consequent is;
  • proactief;
  • teamplayer.
  • Daarnaast ben je gepassioneerd en enthousiast over je vak

Adresgegevens

Lijstersingel 2
2902 JD Capelle a/d IJssel
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Comenius Beroepsonderwijs

{"total":6,"sectoren":{"2":6},"vakken":{"186":1,"101":1,"67":1,"52":1,"45":1,"178":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":6,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":6,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":6},"onderwijsTypen":{"1":6,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":6},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"2":1,"1":5},"provincies":{"7":6}}
6 onderwijsvacatures
36 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
30-08-2023
Parttime of fulltime
38 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
28-08-2023
Parttime of fulltime
Toon alle 6 vacatures