Elde College

Onderdeel van: ORION Scholen - Schijndel
Voortgezet onderwijs
Rooms-Katholiek
1.800 Leerlingen
250 Medewerkers

Omschrijving van Elde College

Het Elde College is een brede school die bestaat uit twee onderwijssectoren: (t)vwo/havo en vmbo/praktijkonderwijs. Beide onderwijssectoren behalen goede onderwijsresultaten en stellen talenten van leerlingen en medewerkers centraal. Omdat we kleinschalig georganiseerd zijn, voelt de school snel vertrouwd. Er is sprake van een positieve en veilige leer- en werkomgeving voor ruim 1800 leerlingen en 250 medewerkers.  

Het Elde College heeft twee locaties, in Schijndel en in Sint-Michielsgestel. In Schijndel bieden we het volgende onderwijs: (t)vwo, (t)havo, vmbo en praktijkonderwijs en in Sint-Michielsgestel: de complete mavo, leerjaar 1 en 2 van vmbo kader en leerjaar 1 tot en met 3 van havo. Havo en vmbo-kader leerlingen uit Sint-Michielsgestel vervolgen hun opleiding vaak op het Elde College in Schijndel. 

De vier strategische ambities van het Elde College zijn:
  1. Brede persoonsvorming, midden in de samenleving;
  2. Elde-onderwijs;
  3. Binden, boeien en behouden: bevlogen medewerkers;
  4. Samenwerken aan kwaliteit.
Deze ambities bieden richting en kaders, brengen samenhang en geven betekenis aan de ontwikkeling van het Elde College voor de komende jaren.

Open, aandacht en ontdekken zijn de kernwaarden van het Elde College. De school heeft een hoog ambitieniveau en duidelijke toekomstplannen. Een grote mate van betrokkenheid, persoonlijke benadering, het centraal stellen van talenten en een warme en collegiale omgang met elkaar zijn daarbij uitgangspunten.

Bij het Elde College werk jij aan jouw groei en ontwikkeling. Jij wordt in staat gesteld om jouw weg te bewandelen met plezier, trots, en een energieke houding. Wij leggen de verbinding met jou en met elkaar. Obstakels trotseren we met lef. Samen zetten we stappen met aandacht voor elkaar en onze omgeving.

Adresgegevens

Putsteeg 4
5481 XT Schijndel
Noord-Brabant, Nederland
Route plannen

Vacatures van Elde College

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"16":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"8":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1},"provincies":{"12":1}}
1 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
14 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
Zo snel mogelijk
Fulltime 1 fte