Alma College

Alma College

Onderdeel van: VOTA - Almelo
Onderdeel van: VOTA - Almelo
Voortgezet onderwijs
Openbaar

Alma College

Het Alma College is ontstaan uit een samenwerking tussen Het Pius X College, Het Erasmus en Het Noordik. Samen staan we sterker en bereiken we meer. Is dat nodig? Jazeker! Goed opgeleide vakmensen zijn van onschatbare waarde. Als samenleving kunnen we niet zonder. En tegelijkertijd lijken deze vakmensen steeds lastiger te vinden. Op het Alma College bieden we een eigentijds, inspirerend en breed vmbo-aanbod.

Waar staan we voor

Het Alma College bouwt samen met haar leerlingen en medewerkers aan een wereld waarin iedereen ertoe doet en meedoet. We geloven in een wereld waarin mensen vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan.

Op het Alma College mag een leerling zichzelf zijn en zijn of haar talenten ontdekken. Onze leerlingen zijn de makers van morgen. We leiden leerlingen op zodat zij een steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij.

Op het Alma College vergroten leerlingen hun kennis en praktische en sociale vaardigheden. We doen er alles aan om leerlingen voor te bereiden op de toekomst. Zodat ze deze met vertrouwen tegemoet gaan.


Adresgegevens

Sluiskade Noordzijde 126a
7603 XZ Almelo
Overijssel, Nederland
Bereken woon-werk afstand