CSG De Lage Waard

CSG De Lage Waard

Papendrecht
Voortgezet onderwijs
Protestants-Christelijk
2.000 Leerlingen
240 Medewerkers

CSG De Lage Waard

Wij zijn een christelijke middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo in Papendrecht. We hebben ongeveer 2000 leerlingen en 240 medewerkers verspreid over twee locaties. We gaan samen écht voor de groei van leerlingen. Vanuit onze gedrevenheid zetten we graag dat stapje extra. Wij zijn voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen en dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Met programma’s als ‘Talent XL’, ‘Meer mavo’ en ‘Eigen Koers’, helpen we zowel leerlingen als collega’s het beste uit zichzelf te halen. Dat vertaalt zich naar mooie resultaten én een stimulerende werkomgeving. Onze school zelf groeit ook en daarom zoeken we nieuwe collega’s. Versterk jij ons team?

Missie

Onze missie is: “Succesvol ontwikkelen als leerling en persoon in een kansrijke en stimulerende omgeving”. We willen leerlingen kansen bieden en datzelfde geldt voor onze medewerkers. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zaken op jouw manier aan te pakken. Je krijgt volop kansen en we stimuleren eigenaarschap en enthousiasme. Er is heel veel mogelijk als jij zelf aan roer gaat staan van jouw ontwikkeling.
 

Visie

CSG De Lage Waard zorgt ervoor dat leerlingen optimaal zijn voorbereid op een vervolgopleiding of  studie en dat zij met hun talent een bijdrage leveren aan de maatschappij. Zo haal je bij ons niet alleen je diploma, maar ontwikkel je jezelf als leerling én als 
mens. Dat noemen wij: geslaagd groeien!

Werkomgeving

Onze cultuur

We zijn een christelijke scholengemeenschap. Dat merk je in de cultuur en aan de manier waarop we met elkaar omgaan: iedereen doet ertoe. Je krijgt 200 enthousiaste collega’s én een persoonlijke coach die jou op weg helpt. Met ons inwerkprogramma ben je binnen een mum van tijd onderdeel van ons team dat volop in ontwikkeling is.
 

Jij voorop

We vinden het belangrijk dat jij je werk goed kunt doen. Daarom zijn de faciliteiten en ondersteuning op orde. Leidinggevenden helpen je te groeien en bieden altijd een luisterend oor. Je merkt dat je daadwerkelijk gesteund en gewaardeerd wordt. Je krijgt volop kansen en we stimuleren eigenaarschap en enthousiasme. Er is heel veel mogelijk als jij zelf aan roer gaat staan van jouw ontwikkeling.
 

Bijzonderheden

We zijn een christelijke scholengemeenschap. Dat merk je in de cultuur en aan de manier waarop we met elkaar omgaan: iedereen doet ertoe. De sfeer is prettig en veilig. We zijn een gemêleerde club mensen met eenzelfde mindset. In je brief of mail maak je duidelijk op welke wijze je daaraan een bijdrage levert. 

Video

Werken bij CSG De Lage Waard

Collega’s aan het woord

“Ik ga iedere dag fluitend naar m’n werk en ga fluitend weer naar huis. Ik had de stap van het bedrijfsleven naar het onderwijs tien jaar eerder moeten zetten."

Arjan van Buren

Docent techniek


Adresgegevens

Burgemeester Keijzerweg 5
3350 CC Papendrecht
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van CSG De Lage Waard

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"84":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"1":1,"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":1,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":1,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1,"1":1},"provincies":{"7":2}}
2 onderwijsvacatures
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
10 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
zo spoedig mogelijk
Parttime ca. 0,5 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
39 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
Parttime ca. 0,7-0,8 fte