Lyceum Sancta Maria

Haarlem
Voortgezet onderwijs
Rooms-Katholiek
1.500 Leerlingen

Omschrijving van Lyceum Sancta Maria

Sancta in een flits
Lyceum Sancta Maria is gehuisvest in een modern licht schoolgebouw met een centrale medewerkerskamer met prettige werkplekken in Haarlem Zuid. Het is een middelgrote school met 1500 leerlingen en 150 medewerkers voor onderwijs gericht op havo-, atheneum en gymnasium.

Wij staan als UNESCO-school en lid van WON (wetenschapsoriëntatie Nederland) voor een actieve deelname aan de wereld van vandaag én van morgen. Onze leerlingen gaan van school met meer dan een diploma: resultaten zijn in eerste instantie mooie cijfers, maar net zo belangrijk zijn gedragingen en vaardigheden die leerlingen ontwikkelen om succesvol te zijn bij een vervolgopleiding, in een beroep en in de samenleving.
De organisatiestructuur is ingericht in teams. De ontwikkelingen van de leerlingen kunnen wij zo goed waarborgen en er kan worden ingespeeld op de extra behoeften van de leerling.
Sancta is een opleidingsschool met een adequaat inductie-programma. Wij maken deel uit van het samenwerkingsverband ROSA (Regionale Opleidingsschool Amstelland). Dit zorgt onder andere voor een mooie mix van ervaren collega’s en nieuw talent.
Wil je meer weten over Lyceum Sancta Maria, ga dan naar de website en lees dan het medewerkers magazine www.sanctamaria.nl/werken-bij.

Medewerkers over Sancta:
“Ik vind Sancta een school met een lekkere energie en een open mind voor nieuwe projecten.” Petra Niessen, docent Frans en UNESCO-coördinator.
“Het is ons al vaak ter ore gekomen dat het voor nieuwe medewerkers voelt alsof ze in een warm bad terecht komen op Sancta” Sybo Mocking, conrector onderwijs.
“Ik leer hier elke dag, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.” Frederieke van den Oever, docent Nederlands (zij-instromer via ROSA).
 


Adresgegevens

van Limburg Stirumstraat 4
2012 MN Haarlem
Noord-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Lyceum Sancta Maria

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
11 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
per direct
0,80 fte