PassePartout

Onderdeel van: Kerobei - Tegelen
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
270 Leerlingen
20 Medewerkers

PassePartout

PassePartout is een plek waar ieder kind de hoofdrol krijgt in een doorlopende voorstelling!

Ieder kind is uniek en bezit een schat aan talenten en mogelijkheden. Op PassePartout zorgen we ervoor dat we recht doen aan deze uniciteit om te mogen groeien t.o.v. jezelf. Dit doen we door zelf te doen, te ontdekken, voordoen-nadoen. Kortom door op een eigen natuurlijke manier te leren.

PassePartout creëert  een rijke en betekenisvolle leeromgeving, waarin ieder kind wordt uitgedaagd om te ontdekken, te onderzoeken, te ontwerpen en te leren. Een omgeving waarin kinderen niet alleen cognitief worden uitgedaagd maar vooral ook op sociaal emotioneel, creatief en motorisch vlak.

Missie

Het is de ambitie van Kerobei dat:

• Ieder kind graag naar school gaat
• Ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Passend binnen de context van de school en de ondersteuningsbehoeften van de kinderen werkt Kerobei doorlopend aan kwaliteitsverbetering, waarbij

• Ieder kind de beste leerkracht krijgt
• Iedere medewerker de beste leidinggevende(n)
• Iedere werknemer een actieve teamspeler met een hoog welbevinden is binnen Kerobei 

Visie

Vanzelfsprekend sluiten wij als PassePartout hier op aan! In het afgelopen schooljaar zijn wij op zoek gegaan naar hoe PassePartout kan realiseren dat elk kind zich bij ons kan doorontwikkelen en mag groeien t.o.v. zichzelf.

Vanuit onze passie en bevlogenheid om recht te doen aan ieder kind gaan wij de volgende kernwaarden in ons nieuwe concept uitdragen:

Op PassePartout werken we in een rijke- en betekenisvolle leeromgeving vanuit ontwerpend en onderzoekend leren, waarbij elk kind persoonlijk groeit. 

Adresgegevens

van Wevelickhovenstr. 5
5931 KS Tegelen
Limburg, Nederland
Route plannen