MollerJuvenaat

MollerJuvenaat

Onderdeel van: Ons Middelbaar Onderwijs - Bergen op Zoom
Onderdeel van: Ons Middelbaar Onderwijs - Bergen op Zoom
Voortgezet onderwijs
1.000 Leerlingen

Omschrijving van MollerJuvenaat

Onze school Het MollerJuvenaat is een ‘nieuwe’ en gezellige school met een goede sfeer waar bijna 1000 leerlingen onderwijs op maat krijgen. Ons onderwijsaanbod bestaat uit havo, atheneum en gymnasium. Ons motto ‘House of Students’ moet intern, maar ook door leerlingen en ouders gevoeld worden. Dit betekent dat onze leerlingen naast hard werken tijdens hun schoolperiode geïnspireerd en uitgedaagd mogen worden. ‘Jij bent aan zet’, ‘jij wordt gezien’ en ‘wij zijn wereldbewust’ zijn de drie pijlers behorend bij ons concept, onze sfeer en passen bij de leer- en werkomgeving van onze leerlingen. Leuke dingen meemaken in een omgeving met flexibel comfort hoort hierbij. Maar ook leren van en met elkaar. Onze docenten zijn daarbij de beste coaches en hebben echt oog voor het welbevinden van leerlingen.
Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o., een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en goede leerlingenbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg, een vereniging van katholieke scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. De scholen van Ons Middelbaar Onderwijs kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Adresgegevens

Bolwerk-Zuid 168
4611 DX Bergen op Zoom
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van MollerJuvenaat

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"12":1}}
1 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
21-2-2024
0,7 fte