Stichting Onderwijsgroep Amersfoort

Amersfoort
Voortgezet onderwijs, Voortgezet speciaal onderwijs
Openbaar
5.500 Leerlingen
9 Locaties

Omschrijving van Stichting Onderwijsgroep Amersfoort

Over ons

De Amersfoortse Berg, ’t Atrium, Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt, het Trivium College, het Vathorst College en het Axia College (Speciaal Onderwijs) vormen samen Onderwijsgroep Amersfoort. De scholen verzorgen openbaar onderwijs in Amersfoort en omgeving, variërend van speciaal onderwijs tot categoriaal gymnasium.

Missie

Hier staan wij voor

Onderwijsgroep Amersfoort: dit zijn wij, zo doen wij.
 

Why  Een school kan leerlingen een opstap voor de rest van hun leven bieden. De maatschappij vaart er wel bij wanneer wij
onze leerlingen helpen zich te ontwikkelen tot aardige, waardige, vaardige burgers. [citaat Paul Schnabel]
How  Alle medewerkers van de onderwijsgroep onderhouden en ontwikkelen hun vakbekwaamheid, hebben een open blik
naar de maatschappij, hebben de ambitie en voelen de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van het onderwijs te
vergroten op basis van (wetenschappelijk) onderzoek.
What  Onze scholen bieden uitstekend onderwijs en een basis voor het leven in een plezierige, oplettende en ambitieuze
omgeving.

Inrichting onderwijsgroep
Wij willen dat je onze scholen herkent in deze drie uitspraken. Dit bereiken we met directeuren die met ons geloven dat school leerlingen een opstap voor het leven kan geven.
Voor de inrichting van de Onderwijsgroep betekent dit dat wij op twee niveaus een collectieve identiteit willen bewerkstelligen, een ‘dit-zijn-wij-en-zo-doen-wij-gevoel’. Op het niveau van de Onderwijsgroep en op het niveau van de individuele school. Collectieve identiteit en een ambitieuze cultuur op schoolniveau kweek je door directeuren de ruimte te geven om hun scholen als eenpitters te leiden binnen de afspraken die bestuur en directieraad met elkaar maken.

Visie

Onze scholen

Het aanbod van de voortgezet onderwijs scholen van de Onderwijsgroep Amersfoort kenmerkt zich door diversiteit. Gezamenlijk bieden de scholen een uiteenlopend aanbod van traditioneel tot eigentijds onderwijs en van praktijkonderwijs tot categoriaal gymnasium. Eén ding hebben de scholen gemeen; ze streven ernaar het maximale uit elke leerling te halen. Elke school van de Onderwijsgroep Amersfoort heeft zijn eigen identiteit en pedagogische, didactische werkwijze. De scholen werken nauw met elkaar samen om van elkaar te leren. Gezamenlijk streven we naar uitstekend onderwijs en innoveren we om de ontwikkeling van de leerlingen systematisch te bevorderen.

Werkomgeving

Het aanbod van de voortgezet onderwijs scholen van de Onderwijsgroep Amersfoort kenmerkt zich door diversiteit. Gezamenlijk bieden de scholen een uiteenlopend aanbod van traditioneel tot eigentijds onderwijs en van praktijkonderwijs tot categoriaal gymnasium. Eén ding hebben de scholen gemeen; ze streven ernaar het maximale uit elke leerling te halen. Elke school van de Onderwijsgroep Amersfoort heeft zijn eigen ideOnze scholenntiteit en pedagogische, didactische werkwijze. De scholen werken nauw met elkaar samen om van elkaar te leren. Gezamenlijk streven we naar uitstekend onderwijs en innoveren we om de ontwikkeling van de leerlingen systematisch te bevorderen.

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

De Brand 20
3823 LJ Amersfoort
Utrecht, Nederland
Route plannen

Vacatures van Stichting Onderwijsgroep Amersfoort

{"total":6,"sectoren":{"2":3,"5":3},"vakken":{"31":1,"254":1,"26":1,"95":1,"113":1,"244":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":6,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"1":2,"3":3,"-1":1},"zijInstroom":{"1":3,"2":1,"-1":2},"onderwijsTypen":{"1":3,"5":3,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"2":1,"1":1,"-1":3},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":2,"7":2,"30":4},"functieSoorten":{"1":3,"3":2,"2":1},"provincies":{"8":6}}
6 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
6-11-2023
Parttime 0,6 fte
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,5 fte
9 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
8 januari 2024
Parttime 0,4 - 0,5 fte
Toon alle 6 vacatures