De School van De Toekomst

De School van De Toekomst

Voortgezet onderwijs
Openbaar
250 Leerlingen

School van de Toekomst

Elk doel begint met een droom. Op de School van de Toekomst werken elke dag jonge voetbaltalenten en hun docenten aan het verwezenlijken van hun droom: topvoetballer worden. En daar hoort een opleiding van top kwaliteit bij. Dat is de gedeelde inzet en ambitie van Ajax en de School van de Toekomst. Op de trainingsvelden krijgen onze jonge talent een intensieve voetbalopleiding. En op school, dat direct naast het veldbalveld ligt, volgen zij onderwijs speciaal ingericht voor topsportleerlingen. Zo kunnen zij op beide terreinen het maximale bereiken: hun voetbaldroom najagen én een schooldiploma op het hoogst mogelijke niveau behalen.
De School van de Toekomst is een bijzondere school. Ons programma is zo ingericht dat het goed aansluit bij het trainingsprogramma van Ajax. Wij zijn flexibel en werken leerdoelgericht. Onze leerlingen krijgen veel keuzemogelijkheden en zijn in hoge mate zelf verantwoordelijk voor hun leerproces.
Wij willen A-kwaliteit onderwijs bieden speciaal ingericht voor topsportleerlingen. Elke leerling geniet een op maat gesneden opleiding waarin we doelgericht werken aan het behalen van een diploma met het hoogst mogelijke niveau. Tegelijkertijd zijn wij flexibel, zodat iedere leerling zich volwaardig kan voorbereiden op een carrière in betaald voetbal. Daarnaast vervullen wij de maatschappelijk opdracht om al onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op een volwaardige deelname aan onze maatschappij. Wij zorgen voor een optimaal leerklimaat, waar persoonlijke aandacht en gerichte ondersteuning centraal staan.
 
De School van de Toekomst is een samenwerking tussen Ajax en Progresso, onderwijsinhoudelijk valt de school onder het bevoegd gezag van de Stichting Progresso.

De Toekomst is momenteel een VO-school voor de geselecteerde jeugdspelers van Ajax, die een opleiding volgen in de bovenbouw van het vmbo, havo of vwo. Samen maken wij het mogelijk voor deze leerlingen om hun topsportambities te combineren met hun schoolopleiding en begeleiden ze naar een diploma.

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso is het schoolbestuur van het Calandlyceum, Lumion en De School van De Toekomst.  Progresso is een stimulerende werk- en leeromgeving met tevreden, professionele medewerkers en goed, persoonlijk leiderschap, waardoor op onze scholen excellent onderwijs kan worden verzorgd.

Progresso kiest voor: liefde als leidend principe, orde als basis en vooruitgang als doel. De betekenis daarvan vertalen wij in ons bedrijfsbeleid, onze schoolconcepten en ons HRM beleid.

Bijzonderheden

Wij zoeken mensen mensen die, vanuit hun eigen expertise, competenties en eigenheid het verschil kunnen maken. Wij gaan voor een divers personeelsbeleid voor alle functies binnen onze gehele organisatie.Voor ons betekent dat zondermeer dat vrouwen en mannen dezelfde kansen krijgen en sturen er via ons aannamebeleid op dat dit in balans blijft. Ons medewerkersbestand is een afspiegeling van onze samenleving. Wij omarmen diversiteit, dus speelt huidskleur, ras, gender, cultureel of religieus erfgoed of geaardheid in ons aannamebeleid geen rol. Bij gelijke geschiktheid hebben wij aandacht voor de man-vrouwverhouding en voor diversiteit. Bij ons mag en kun je zijn wie je bent!

Adresgegevens

Borchlandweg 18
1114 BD Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van De School van De Toekomst

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"28":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":1,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"6":1}}
1 onderwijsvacatures
5 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
z.s.m.
Parttime 0,6 - 0,8 fte