De Groen van Prinsterer

Onderdeel van: Stichting PCPO Capelle-Krimpen - Capelle aan den IJssel
Basisonderwijs
Protestants-Christelijk
220 Leerlingen

Omschrijving van De Groen van Prinsterer

De Groen van Prinsterer is een open protestant christelijke basisschool in Capelle a/d IJssel.
Onze leerlingen komen voornamelijk uit de wijk Schenkel (waar de school staat) maar ook uit andere wijken. De school werkt met een 5-gelijkedagen rooster. Dit betekent dat de kinderen elke dag van 8.30-14.00 uur naar school gaan. Zij eten in de klas met de leerkracht en spelen twee keer per dag buiten.

Wij zijn een gezellige, christelijke school waar iedereen welkom is. Er zijn acht groepen, de kleinschaligheid zorgt ervoor dat we elkaar allemaal kennen. Er is veel ruimte in en om de school om te spelen, leren en werken. 

Onze Stichting heeft 9 uiteenlopende scholen waarin ruim 2000 leerlingen les krijgen. Bij onze medewerkers staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Door een klein stafbureau gaat er veel geld naar de scholen.

Medewerkers kunnen gebruikmaken van een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
Vervanging van leerkrachten is goed geregeld door middel van clustervervangers die in dienst zijn van de organisatie.

Bijzonderheden

We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie.

Alle medewerkers zijn ambassadeurs van de Stichting en zien het daarom als hun taak om kwalitatief onderwijs te laten plaatsvinden, waarin het evangelie van Jezus Christus de inspiratiebron is.

Medewerkers doen er alles aan om de scholen te laten ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke en vernieuwende organisaties waarin de missie herkenbaar is.

Medewerkers gaan respectvol om met mensen en gedragen zich verantwoordelijk ten opzichte van de middelen die hen zijn toevertrouwd. 

Adresgegevens

Ericaplein 11
2906 CG Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland, Netherlands
Route plannen

Vacatures van De Groen van Prinsterer

{"total":2,"sectoren":{"1":2},"vakken":{"102":1,"8":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":1,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":2},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":1,"3":1}}
2 onderwijsvacatures
9 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1-08-2023
Parttime of fulltime 0,4 - 1,0 fte
9 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1-08-2023
Parttime of fulltime 0,4 - 1,0 fte