Stichting Klasse

Stichting Klasse

Gouda
Gouda
Basisonderwijs, Speciaal (basis) onderwijs
Openbaar
3.600 Leerlingen
19 Locaties

Inspirerend openbaar onderwijs

Openbaar basisonderwijs in Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Woerden

Stichting Klasse maakt inspirerend, openbaar basisonderwijs mogelijk. Dit doen we met een open blik naar elkaar en de wereld. Klasse heeft zeventien locaties waaronder een school voor SBO en een school voor (V)SO, waar zo'n 450 medewerkers onderwijs verzorgen aan ongeveer 3.600 leerlingen. Onze scholen hebben ieder een eigen gezicht. Zij onderscheiden zich in onderwijsconcept (Jenaplan, Dalton), in profiel (verhalen, podiumkunsten) en in aanbod (meer- en hoogbegaafdenonderwijs, onderwijs voor anderstaligen).

Ieder kind is welkom
Openbaar onderwijs heeft een belangrijke maatschappelijke opdracht en is voor iedereen toegankelijk. Openbaar onderwijs neemt niet één levensbeschouwing als vertrekpunt, maar biedt ruimte voor diversiteit. Op die manier leren wij kinderen van jongs af aan respect te hebben voor elkaars overtuiging of mening. Onze scholen zijn de maatschappij in het klein en streven er naar een afspiegeling te vormen van de buurt waarin ze gevestigd zijn. Op onze scholen staat de individuele leerling centraal: zijn of haar onderwijsbehoefte is de norm. Uitgangspunt daarbij is dat wij onze leerlingen de kans bieden om het beste uit zichzelf te halen. Leren zien wij overigens niet als een individueel proces. Ons motto is Leren doe je samen!
 
Samen in ontwikkeling
Onze scholen bieden goed onderwijs en maken hiervoor gebruik van de nieuwste technologieën en meest recente wetenschappelijke inzichten. Onze medewerkers zijn bevlogen, leergierig, ondernemend en inspirerend. Zij krijgen de ruimte en het vertrouwen om optimaal te presteren en hun ambities waar te maken. We zorgen voor onderlinge ontmoetingen om van en met elkaar te leren. De organisatie en de medewerkers zijn altijd in ontwikkeling.

Onze scholen

Meer scholen tonen


Video

Kies voor Klasse

Adresgegevens

Middenmolenlaan 68a
2807 EC Gouda
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Stichting Klasse

{"total":4,"sectoren":{"1":4},"vakken":{"102":4,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":4},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"-1":4},"zijInstroom":{"1":0,"2":4,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":3,"4":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":4,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":3},"functieSoorten":{"1":4},"provincies":{"7":2,"8":2}}
4 onderwijsvacatures
7 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1-4-2024
Parttime of fulltime 0,6-1,0 fte
29 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1-3-2024
Parttime of fulltime 0,4-1,0 fte
29 dagen geleden
Basisonderwijs PO
1-3-2024
Parttime of fulltime 0,6 - 1,0 fte
Toon alle 4 vacatures