de PI-scholen

de PI-scholen

Duivendrecht
Speciaal (basis) onderwijs
Protestants-Christelijk
5 Locaties

Omschrijving van de PI-scholen

Werken bij de PI-scholen

Meer dan een werkplek!

Kies als onderwijsprofessional voor plezier, uitdaging, voldoening en ontwikkeling.

Op de PI-scholen gaan onderwijs, behandeling en jeugdhulp hand in hand. Je maakt deel uit van een enthousiast, multidisciplinair team. Als leerkracht, schoolpsycholoog of onderwijsassistent op een van onze scholen help je kinderen waarbij leren en opgroeien niet vanzelf gaat. Kinderen die het niet redden in het regulier onderwijs krijgen bij de PI-scholen de aandacht die ze nodig hebben.

Sinds 1931 hielpen we al duizenden kinderen aan een beter perspectief.

We werken samen met o.a. Levvel en PI Research aan verdere professionalisering van onze teams. Ook is er veel ruimte en budget voor jouw persoonlijke groei. Vraag naar onze opleidingen, cursussen en trainingen.

Laat je verrassen. Bij de PI-scholen is geen dag hetzelfde!

Onze scholen

Meer scholen tonen

Video

Een kijkje in de keuken

Collega’s aan het woord

"WERKEN BIJ DE PI-SCHOLEN IS SPANNEND." Het leuke aan mijn werk bij de PI-scholen is dat elke leerling bijzonder is en uniek. Elke klas is een nieuwe uitdaging, zowel de kinderen individueel als op groepsniveau. De kinderen bij ons hebben allemaal een beetje meer nodig en het is de kunst om uit te zoeken wat dat precies is. Ons team ervaar ik als warm, behulpzaam en met veel humor. Het werk is soms erg serieus en kan heftig zijn, maar gelukkig wordt er tussendoor en zeker op de vrijdagborrel veel gelachen! Werken bij de PI-scholen is spannend. Ik krijg energie van het zoeken naar de juiste aanpak. Hoe passen de puzzelstukjes het best in elkaar om een kind zich optimaal te laten ontwikkelen. En van een goed resultaat word ik helemaal blij.

Het verhaal van Vivian

Groepsleerkracht


Adresgegevens

Rijksstraatweg 145
1115 AP Duivendrecht
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van de PI-scholen

{"total":10,"sectoren":{"6":10},"vakken":{"102":6,"258":1,"137":1,"8":1,"16":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":10,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":2,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"3":9,"-1":1},"zijInstroom":{"1":6,"2":4,"-1":0},"onderwijsTypen":{"5":10,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":1,"-1":9},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":3,"7":3,"30":7},"functieSoorten":{"1":7,"3":3},"provincies":{"6":10}}
10 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Speciaal (basis) onderwijs SBO
In overleg
Parttime of fulltime in overleg fte
3 dagen geleden
Speciaal (basis) onderwijs SBO
In overleg
Parttime of fulltime 0,8-1,0 fte
3 dagen geleden
Speciaal (basis) onderwijs SBO
In overleg
Parttime of fulltime 0,8-1,0 fte
Toon alle 10 vacatures