Pius X-College

Pius X-College

Onderdeel van: ORION Scholen - Bladel (Noord-Brabant)
Voortgezet onderwijs
Rooms-Katholiek
2.390 Leerlingen

Omschrijving van Pius X-College

Voel je thuis! Dat is wat wij onze medewerkers en leerlingen toewensen. Het Pius X-College is de grootste school uit de Kempen met ruim 2.200 leerlingen. Je vindt hier alle studierichtingen onder één dak. Ook in de Kempen hebben we te maken met een snel veranderende omgeving om ons heen. Zo neemt internationalisering steeds meer toe en is digitalisering niet meer weg te denken uit het onderwijs.

Werken bij het Pius X-College
Wij zijn geïnteresseerd in jou. Waar liggen je ambities en waarbij kunnen wij je helpen? Wij vinden het belangrijk dat we je goed begeleiden en dat je je snel thuis voelt op onze school. Daarom begeleiden we je om onze school goed te verkennen. Dat doen we bijvoorbeeld met workshops, uitleg over de afdelingen en intervisiebijeenkomsten. Ook koppelen we je aan een interne coach en vinden bij docenten lesbezoeken plaats. Tijdens start- en evaluatiegesprekken kijken we hoe het met je gaat. Jij hebt hierin de regie!

Wat bieden we? 
Onze medewerkers ontvangen de arbeidsvoorwaarden in de cao VO. Daarnaast hebben wij een aantal specifieke voorwaarden:
  • Professionaliseringmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij zijn lid van ORION en bieden een breed professionaliseringsaanbod.
  • Collectieve verzekeringen voor bijvoorbeeld ziektekosten.
  • Fiets- en sportregeling, zodat jij gezond en fit naar je werk blijft gaan.
  • Actieve personeelsvereniging die altijd in is voor een feestje.
  • Betrokken en gezellige collega’s die altijd voor je klaarstaan.
Wil je meer weten over onze school? Kijk dan verder op onze website of bekijk het YouTube filmpje gemaakt door onze leerlingen.

​​​​​​​Wij zijn op zoek naar medewerkers die bovenstaande ontwikkelingen omarmen en samen met ons het Pius X-College verder willen professionaliseren. Wil jij het beste uit jezelf, onze leerlingen en onze school halen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Video


Adresgegevens

Tuinstraat 1
5531 GK Bladel (Noord-Brabant)
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Pius X-College

{"total":6,"sectoren":{"2":6},"vakken":{"53":1,"190":1,"28":1,"26":1,"155":1,"68":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":6,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":3,"-1":0},"dienstverband":{"3":3,"1":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":4,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":6,"5":6,"8":6,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":3,"5":2,"2":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":1,"3":1,"7":2,"30":6},"functieSoorten":{"1":5,"3":1},"provincies":{"12":6}}
6 onderwijsvacatures
Gisteren
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
Parttime of fulltime 0,6 tot 1,0 fte
6 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
in overleg
Parttime
13 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1 maart 2024
Parttime 0,7 - 0,8 fte
Toon alle 6 vacatures