Gerrit Rietveld College

Gerrit Rietveld College

Onderdeel van: PCOU Willibrord - Utrecht
Onderdeel van: PCOU Willibrord - Utrecht
Voortgezet onderwijs
Interconfessioneel
1.000 Leerlingen

Omschrijving van Gerrit Rietveld College

Samen het beste uit jezelf halen! Dat is het motto van het Gerrit Rietveld College, een interconfessionele scholengemeenschap voor technasium, gymnasium, atheneum, havo en mavo in Tuindorp. Bij ons haal je een diploma dat bij je past. Net zo belangrijk vinden we dat je ontdekt waar je goed in bent en enthousiast van wordt. Je leert iets te betekenen voor de maatschappij en voor een ander. 

Kernwaarden 

 • Diversiteit: wij kiezen voor een school die een brede afspiegeling is van de samenleving en de wijk. Onze identiteit is interconfessioneel (rk/pc). Dat merk je doordat we op eigentijdse wijze gestalte geven aan christelijke waarden. 

 • Ruimte: we dagen onze leerlingen uit om te ontdekken waar hun talenten liggen en die verder te ontwikkelen. De een heeft een talenknobbel, de ander is goed in exacte vakken, een derde blinkt uit in creativiteit. 

 • Verbinding: de sfeer op onze school is open, gezellig en veilig. Wij willen dat onderwijs betekenis heeft en verbinden het daarom met de wereld buiten school. 

 • Dynamiek: We betrekken andere partijen bij onze lessen en activiteiten en trekken er veel op uit. Er is ruimte voor vernieuwing: we zijn altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te verrijken en leerlingen nog beter op hun toekomst voor te bereiden. 

We zoeken een docent die: 

 • Blij wordt van een diverse en dynamische werkomgeving; (diversiteit) 

 • Samen met de leerlingen op zoek wil gaan naar hun unieke talenten; (ruimte) 

 • Het belangrijk vindt om de wereld van buiten mee te nemen naar het klaslokaal; (verbinding) 

 • Energie krijgt van het zoeken naar nieuwe manieren om leerlingen voor te bereiden op het leven na de middelbare school. (dynamiek) 

  PCOU Willibrord is met 42 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 12 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht, Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo’n 2.500 collega’s aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.
   
  Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega’s. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: voor elke leerling het beste onderwijs!


Adresgegevens

Eykmanlaan 1200
3506 GC Utrecht
Utrecht, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Gerrit Rietveld College

{"total":1,"sectoren":{"2":1},"vakken":{"28":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":1},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":1},"dienstverband":{"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":1,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"1":1},"provincies":{"8":1}}
1 onderwijsvacatures
18 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
2024-02-12
7 tot 10 lesuur fte