Heldring Business School

Onderdeel van: Lucas VO Den Haag - 's-Gravenhage
Voortgezet onderwijs
Interconfessioneel
430 Leerlingen
65 Medewerkers

Omschrijving van Heldring Business School

Op Heldring Business School krijg je natuurlijk, net als op andere scholen, gewoon vakken als Nederlands, Engels en wiskunde. Maar wat onze school echt bijzonder maakt, zijn de ondernemersvakken: creativiteit, flexibiliteit, commercieel inzicht en doorzettingsvermogen. ‘Gewoon’ Engels spreken maar ook business English, jezelf succesvol presenteren, businessplannen schrijven en in gesprek gaan met de bank.

In de onderbouw maak je kennis met verschillende sectoren en beroepen in de Next Level uren, waarin je kan kiezen voor praktijkvakken als Food & Cooking, Beauty & Health, Sport & Health, Research & Environment, Creativity & Innovation en Business & Technology. 

In de bovenbouw kies je vervolgens tussen de profielen Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn, twee sectoren waarin steeds meer ondernemers te vinden zijn. Je leert dan wat er binnen die sector nodig is om later succesvol te ondernemen. En om alvast te wennen aan het ondernemerschap, kom je vanaf de derde klas een paar dagen per week in je Heldring-uniform naar school! In jaar 3 en 4 werk je samen met Haagse ondernemers en kan je ervaring opdoen in de praktijk.

Aan het eind van de rit zijn onze leerlingen positieve, ambitieuze mensen die stevig in hun schoenen staan en houden van aanpakken. Alles waar de wereld vandaag zo’n behoefte aan heeft. En waar zij zelf de rest van hun leven plezier en profijt van zullen hebben.

Heldring Business School is een school waar Den Haag op zat te wachten. En jij misschien ook wel.

Wij zijn een school voor de ondernemers van morgen.Adresgegevens

Morsestraat 1
2517 RZ 's-Gravenhage
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Heldring Business School

{"total":6,"sectoren":{"2":6},"vakken":{"16":1,"68":1,"52":1,"67":1,"45":1,"28":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":6,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":5,"1":1,"-1":0},"zijInstroom":{"1":6,"2":0,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":6,"-1":0},"bevoegdHeden":{"7":6,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":3,"30":3},"functieSoorten":{"3":1,"1":5},"provincies":{"7":6}}
6 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
Per direct
Fulltime 1,0 FTE
6 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
Per direct
Parttime of fulltime 0,35 FTE
6 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
Per direct
Parttime of fulltime 0,8-1,0 FTE
Toon alle 6 vacatures