Yuverta vmbo Oegstgeest

Yuverta vmbo Oegstgeest

Onderdeel van: Yuverta - Oegstgeest
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Yuverta vmbo Oegstgeest

Yuverta vmbo Oegstgeest is een kleinschalige, groene vmbo-school. Bij ons werken leerlingen met dieren, bloemen, planten en techniek. Met persoonlijk onderwijs helpen wij  hen om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens

Lange Voort 70
2341 KD Oegstgeest
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen