Yuverta vmbo Den Haag-Madestein

Yuverta vmbo Den Haag-Madestein

Onderdeel van: Yuverta - Den Haag
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Yuverta vmbo Den Haag-Madestein

Yuverta Madestein is een kleinschalige en gezellige school met ongeveer 400 leerlingen. De school ligt in de prachtige groene omgeving van recreatiegebied Madestein. Onze docenten kennen de leerlingen en de leerlingen kennen de docenten. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Yuverta Madestein biedt een veilige basis voor de leerlingen, van waaruit ze zich kunnen ontwikkelen tot wie ze zijn.

Wij bieden kwalitatief goed onderwijs in het groene profiel. Dit betekent dat we naast theorielessen ook praktijklessen verzorgen in de vakken dierverzorging, techniek, bloemschikken, voedselbereiding en groen. We zorgen voor een prettige afwisseling tussen theoretisch en praktisch leren. Zo leren we onze leerlingen hun steentje bij te dragen aan de verduurzaming en vergroening van de wereld.

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens

Madesteinweg 25
2553 EC Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Yuverta vmbo Den Haag-Madestein

{"total":3,"sectoren":{"2":3},"vakken":{"232":1,"52":1,"166":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":3,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":3,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":3,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":2,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":2},"functieSoorten":{"2":1,"1":2}}
3 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,8 - 1,0 FTE
19 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,6 - 1,0 FTE
97 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,6 - 1,0 FTE