Gerrit Komrij College

Gerrit Komrij College

Onderdeel van: Achterhoek VO - Winterswijk
Onderdeel van: Achterhoek VO - Winterswijk
Voortgezet onderwijs
Openbaar
1.435 Leerlingen

Omschrijving van Gerrit Komrij College

Het Gerrit Komrij College, een school van en voor de leerling
Op het Gerrit Komrij College geloven we dat een veilige en geborgen (leer)omgeving de basis is om tot ontwikkeling te komen. We besteden aandacht aan de individuele verschillen en overeenkomsten. Omgaan met deze verschillen en het creëren van onderlinge verbondenheid zien wij als een uitdaging voor ons onderwijsaanbod. Door open communicatie tussen leerlingen, hun ouders en medewerkers weten we wat we aan elkaar hebben en benutten we elkaars kwaliteiten. We doen ons best een school te zijn waar medewerkers en leerlingen hun ambities en ideeën kwijt kunnen. Waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen.
 
Het Gerrit Komrij College is een brede school voor isk, vmbo bl/kl, mavo, havo, vwo en gymnasium. 
 

Missie

Het Gerrit Komrij College 

  • maakt werk van een veilige en geborgen leeromgeving, waarin leerlingen optimaal kunnen presteren. Die veilige omgeving maken medewerkers en leerlingen samen en naast leren is er tijd voor het ontwikkelen van hechte band tussen de klas en de docent.
  • kenmerkt zich verder door de individuele verschillen tussen de leerlingen. Omgaan met deze verschillen zien wij als een uitdaging voor ons onderwijsaanbod. Maar ook vinden wij het belangrijk aandacht te besteden aan de overeenkomsten tussen leerlingen: wat bindt hen en maakt hen een voor de school zo’n belangrijke groep?
  • streeft naar een open communicatie met leerlingen en ouders, waarbij we weten wat we aan elkaar hebben en waarbij we optimaal elkaars kwaliteiten benutten. We vinden het belangrijk dat iedereen zich kan laten zien in wie hij is of wat hij kan. Er valt veel van elkaar te leren.
  • doet haar best om een school te zijn waar medewerkers en leerlingen hun ambities en ideeën kwijt kunnen. Waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We moedigen iedereen aan om die ruimte vooral goed te gebruiken en vinden dat iedereen kansen moet krijgen. Wanneer dat even niet lukt krijgen leerlingen díe ondersteuning die ze op dat moment nodig hebben. Ook dat kenmerkt het Gerrit Komrij College.
  • wil graag een school zijn die bij leerlingen past. Een school waar iedereen zich verbonden mee voelt. Het Gerrit Komrij College is hun school, is hun plek. Het Gerrit Komrij College daagt alle leerlingen uit Winterswijk en omgeving uit om het uiterste uit zichzelf te halen om daarmee goed voorbereid te zijn op de toekomst.

Of zoals we het zelf vaak kort zeggen:

Het Gerrit Komrij College is een school van en voor de leerling

Werkomgeving

Het Gerrit Komrij College is gelegen in Winterswijk en behoort tot stichting Achterhoek VO.

Achterhoek VO is een aantrekkelijke werkgever. De stichting beheert 17 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Achterhoek: Almende College, Baudartius college, Eligant Lyceum, Gerrit Komrij College, Houtkamp College, Kompaan College, Ludger College, MaxX, Metzo College, Panora Lyceum, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Pronova, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, het Stedelijk en Het Ulenhofcollege.  

Bijzonderheden

Geen

Adresgegevens

Parallelweg 7
7102 DE Winterswijk
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Gerrit Komrij College

{"total":3,"sectoren":{"2":3},"vakken":{"26":1,"247":1,"17":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":3},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"1":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":3,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":2,"2":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":2},"functieSoorten":{"1":3},"provincies":{"5":3}}
3 onderwijsvacatures
23 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
per direct
Parttime of fulltime 0,8-1,0 fte
23 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
09-01-2024
Parttime of fulltime 0,8-1,0 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
51 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
09-01-2024
Parttime 0,4 fte