Christelijk College Nassau Veluwe

Christelijk College Nassau Veluwe

Onderdeel van: ViA scholen - Harderwijk
Onderdeel van: ViA scholen - Harderwijk
Voortgezet onderwijs
Christelijk
1.400 Leerlingen

Omschrijving van Christelijk College Nassau Veluwe

Het Christelijk College Nassau Veluwe is een unieke regioschool van meer dan honderd jaar oud, centraal gevestigd in Harderwijk, vlakbij het station. Onderwijs voor havo, atheneum en gymnasium met aandacht voor het talent van elke leerling. Nassau Veluwe is een open christelijke school met ruim 1400 leerlingen en ruim 140 collega’s.

Naast de reguliere havo- en atheneumopleidingen biedt Nassau Veluwe ook een theaterhavo- (met eigen theaterzaal) en een gymnasiumopleiding aan. Hierin is de middelbare school uniek in de regio. In het eerste en tweede leerjaar kunnen leerlingen kiezen tussen een extra lesuur kunst+, sport+ of bèta+. Zij krijgen dan extra verdieping waardoor hun interesses nog beter worden bediend.

In de bovenbouw van het havo kunnen de leerlingen o.a. kiezen voor deelname aan de Bizz-school en de Science-school. Nassau Veluwe is een Unesco-school; we willen graag van betekenis zijn voor elkaar en voor de samenleving. Tevens heeft Nassau Veluwe ook het certificaat begaafdheidsprofielschool, en is de school als Topsport Steunpunt Gelderland aangesloten bij het Olympisch netwerk.

Bijzonderheden

Het Christelijk College Nassau-Veluwe in Harderwijk is een christelijke schoolgemeenschap voor havo, atheneum en gymnasium. De school heeft een belangrijke streekfunctie. De school staat in een mooie omgeving en telt ruim 140 personeelsleden en 1.400 leerlingen.

Het motto van de school is: ‘Onderwijs met aandacht’. De school wil de talenten die iedere leerling heeft tot ontwikkeling brengen. Er is veel aandacht voor cultuur, bèta en sport, ook buiten de lessen.

Kenmerkend voor onze school is de goede onderlinge sfeer. Personeelsleden kunnen bij elkaar terecht en ondersteunen elkaar. Nassau Veluwe biedt zowel leerlingen als docenten veel ruimte voor eigen initiatief.
  • wij willen onze leerlingen en medewerkers maximaal laten groeien
  • wij werken vanuit een christelijke levensvisie
  • nieuwe docenten worden intensief begeleid (zowel vakinhoudelijk, pedagogisch/didactisch als persoonlijk)

Bijzonderheden:
 
Wij zoeken medewerkers die passen bij de sfeer en ambities van Nassau Veluwe. Als je jezelf herkent in onderstaande beschrijving, dan pas jij wellicht goed in ons team. We ontvangen dan graag je sollicitatie!
  • Je maakt verbinding met de wereld buiten de school.
  • Je investeert graag in je eigen ontwikkeling en die van de school.
  • Je werkt vanuit een christelijke levensvisie.
  • Je ziet en grijpt kansen


Adresgegevens

Stationslaan 26
3842 LA Harderwijk
Gelderland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Christelijk College Nassau Veluwe

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"218":1,"219":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":2},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"-1":2},"zijInstroom":{"1":0,"2":1,"-1":1},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":2,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":1,"30":2},"functieSoorten":{"3":1,"2":1},"provincies":{"5":2}}
2 onderwijsvacatures
7 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1 augustus 2024
Parttime 0,6-0,8 fte
30 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
19-06-2024
Parttime n.v.t. fte