SOVON

SOVON

Alkmaar
Alkmaar
Voortgezet onderwijs
Openbaar
9 Locaties

Omschrijving van SOVON

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Noord-Holland-Noord vertegenwoordigt negen openbare scholen voor voortgezet onderwijs in Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen en Hollands Kroon. 
 


Worden wie je bent
SOVON laat leerlingen ‘worden wie zij zijn’. Ons onderwijs begint met de vraag: wat zijn je dromen en ambities en hoe kunnen wij daarop aansluiten? Eigenheid leidt tot weerbaarheid en zelfbewustzijn. Dat is de basis om uit te groeien tot een persoon die met vertrouwen de toekomst ingaat.

De negen SOVON-scholen kenmerken zich door de grote verscheidenheid in het onderwijsaanbod en de bereidheid om continu nieuwe impulsen aan hun lesprogramma’s toe te voegen. In samenwerking met bedrijfsleven, overheid en andere partners zorgen we dat het onderwijs een afspiegeling is en blijft van actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Daardoor kan de bagage die wij leerlingen meegeven voor ieder anders zijn, maar is hij altijd relevant en ‘bij de tijd’.

Positief schoolklimaat
Onderwijs houdt niet op bij het aanleren van kennis en vaardigheden. Wie zijn plek in de samenleving wil claimen, moet zich ook tot anderen kunnen verhouden. Je moet ook sociaal-emotioneel vaardig zijn. Bij SOVON werken we elke dag aan een positief schoolklimaat waarin leerlingen en medewerkers bij elkaar betrokken zijn en elkaar respecteren ongeacht levensbeschouwelijke, culturele en sociale achtergrond en seksuele geaardheid.

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van jongeren in een cruciale fase van hun leven. Die verantwoordelijkheid nemen wij serieus. We zijn ons bewust van onze voorbeeldfunctie. Ook in een tijd van regionale bevolkingskrimp willen we er alles aan doen om ons aanbod op peil te houden en jonge mensen te helpen met de grote vraag: waar liggen mijn talenten en hoe kan ik die het best ontwikkelen? 

Werken bij SOVON
Wie kiest voor een functie bij een van onze scholen, kiest ook voor de visie en extra mogelijkheden van SOVON. Samen staan we sterker. Zeker op het gebied van (schooloverstijgende) professionalisering, mobiliteit, de uitwisseling van kennis en vaardigheden en regelingen. Werk je op een van onze scholen, dan is een toekomstige overstap naar een van de andere acht SOVON-scholen makkelijk gemaakt. Je profiteert dus van extra doorgroeimogelijkheden! Wat zijn jouw groeiambities en dromen? 

Ontdek het bij SOVON

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Arubastraat 4
1825 PV Alkmaar
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van SOVON

{"total":6,"sectoren":{"2":6},"vakken":{"69":1,"26":1,"12":1,"186":1,"31":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":6},"beschikbaarheid":{"2":1,"1":3,"-1":1},"dienstverband":{"1":4,"3":1,"-1":1},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":6},"onderwijsTypen":{"1":6,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":2,"1":2,"5":1,"-1":1},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":2,"7":3,"30":6},"functieSoorten":{"1":5,"2":1},"provincies":{"6":6}}
6 onderwijsvacatures
2 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1-6-2024
Fulltime 1 fte
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
4-3-2024
Parttime 0,6 fte
4 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
26-2-2024
Parttime 0,32 fte
Toon alle 6 vacatures