Corderius College

Onderdeel van: Stichting Meerscholen - Amersfoort
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Corderius College

Het Corderius College is een christelijke school voor mavo, havo, vwo (atheneum en gymnasium) en masterclass. Onze school staat in Amersfoort en maakt deel uit van Stichting Meerscholen (voorheen Meerwegen scholengroep). Iedereen die kan instemmen met het christelijk karakter van de school is van harte welkom!

Het ‘christelijk karakter’ zie je op verschillende manieren terug: persoonlijke aandacht, het positief pedagogische klimaat (PBS), ruimte voor bezinning, de lessen godsdienst, de dagopeningen, de vieringen van Kerst, Pasen en Pinksteren, de Time Outs, onze kernwaarden, de maatschappelijke stages, de aandacht en inzet voor goede doelen en diaconale projecten en de reizen naar Taizé, Dachau en Auschwitz.

Onze docenten geven ‘Ruimte aan talent’ en zorgen ervoor dat alle leerlingen zich kunnen ontplooien, rekening houdend met hun talenten. Zo hebben wij o.a. een masterclass opgezet en bieden wij leerlingen die topsport beoefenen de ruimte om dit te combineren met school.


Adresgegevens

De Ganskuijl 105
3817 EZ Amersfoort
Utrecht, Nederland
Route plannen

Vacatures van Corderius College

{"total":3,"sectoren":{"2":3},"vakken":{"67":1,"45":1,"26":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":3,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":3},"dienstverband":{"-1":3},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":3},"onderwijsTypen":{"-1":3},"bevoegdHeden":{"-1":3},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":1,"7":1,"30":3},"functieSoorten":{"1":3},"provincies":{"8":3}}
3 onderwijsvacatures
3 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
15 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg