Master Educational Leadership (MEL)

Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie.

Over Master Educational Leadership (MEL)

Master Educational Leadership
De Master Educational Leadership (MEL) is ontwikkeld om de professionalisering van schoolleiders te verdiepen. Deze master biedt naast theoretische verdieping ook onderzoeksvaardigheden om u op te leiden tot onderzoeksmatig schoolleider. U leert het systematisch vaststellen, onderzoeken en verbeteren van leerling- en schoolresultaten. In de opleiding staat de onderzoekende schoolleider die leiding kan geven aan een school met een onderzoeksmatige cultuur centraal. De Master Educational Leadership is geaccrediteerd door de NVAO en geeft een door de overheid erkende hbo Mastergraad van Master Educational Leadership.

Voor wie?
De masteropleiding Educational Leadership is voor ambitieuze schoolleiders met enige jaren werkervaring in het po, vo of mbo/bve, die zich verder willen professionaliseren op masterniveau tot excellente schoolleider. Zij hebben een erkende opleiding gevolgd op het gebied van onderwijsmanagement, bijvoorbeeld de Opleiding Schoolleider, Directeur Primair Onderwijs of een vergelijkbare opleiding bij een erkende aanbieder.

Omvang: De Master Educational Leadership is een deeltijdopleiding. De studielast is 30 ECTS per jaar wat overeenkomt met 840 uur. Inclusief contacttijd is dit per week een gemiddelde studielast van twintig uur bij 40 schoolweken.

Lesdagen en lestijden
De Master Educational Leadership start elk jaar in januari. De lesdagen zijn om de week op donderdag. De lestijden zijn van 09.30 tot 16.30 uur.

Wij vertellen u graag meer! Neem contact op met: 030 275 35 80 of bezoek onze website.

Opleidingen

Meer informatie

U kunt Master Educational Leadership (MEL) ook bezoeken op http://www.pentanova.nl/opleidingen/master.aspx.