Coachkracht

Organisatie
Share |

Organisatie
Plata Onderwijs Opleidingen
Plaats
Leiden
Beschrijving
Plata NLP | TA Opleidingen: bezieling in verandering Sturen van onze communicatie. Effectief zijn in verandering. Persoonlijke groei en ontwikkeling. Hervinden van passie en bezieling. Zin géven aan de dingen die we doen. Eigen verantwoordelijkheid nemen. Veranderen met speelsheid en plezier. Delen van succes.

Opleiding

Opleiding
Coachkracht
Omschrijving
Specifiek op het onderwijs gerichte coachopleiding vanuit de NLP en Transactionele Analyse (TA). De opleiding richt zich op de praktische toepassing van NLP en TA in het onderwijsveld.

Om in je rol als coach goed te kunnen werken en in je werk goed te kunnen coachen is bewustwording van je eigen interne proces essentieel: hoe communiceer je zelf en hoe filter jij de communicatie die via de ander tot jou komt? Welke overtuigingen liggen daar aan ten grondslag? Als je in staat bent tot zelfreflectie en bereid bent tot een heldere (her)interpretatie op je eigen gedrag en motivatie dan wordt het ook makkelijker om effectieve communicatie en functioneel gedrag te ontwikkelen, waarmee je anderen binnen het onderwijsveld naar specifieke doelen kunt begeleiden.