Eenheid Zorg

Eenheid Zorg

Onderdeel van: SARO / LMC Voortgezet Onderwijs - Rotterdam
Onderdeel van: SARO / LMC Voortgezet Onderwijs - Rotterdam
Voortgezet onderwijs
8.000 Leerlingen

Omschrijving van Eenheid Zorg

Het Expertisecentrum Eenheid Zorg is een onderdeel van LMC Voortgezet Onderwijs, een groot Rotterdams schoolbestuur voor voortgezet onderwijs met 23 vestigingen 8.400 leerlingen  en 1.100 medewerkers. Het Expertisecentrum is dan ook voornamelijk gericht op jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. Dit zijn veelal leerlingen van scholen van LMC Voortgezet Onderwijs, maar ze kunnen ook van andere schoolbesturen komen.
De ambitie van het LMC Voortgezet Onderwijs is dat iedere leerling de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft om zijn schoolcarrière succesvol te doorlopen en af te ronden. Het Expertisecentrum Eenheid Zorg richt de aandacht en activiteiten op de leerling, de organisatie, de individuele docent en ouders/verzorgers. In samenwerking met hen werken wij aan een effectieve leeromgeving.

Wat biedt het Expertisecentrum?
Het Expertisecentrum biedt psychodiagnostisch onderzoek en begeleiding van jongeren, ouders en scholen. Daarnaast hebben we een ondersteunende en adviserende rol naar scholen toe. Wij werken volgens de beroepscodes en richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen, de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen en Stichting Dyslexie Nederland.

Het Expertisecentrum Eenheid Zorg stuurt, steunt en inspireert, dit is ons motto.

Adresgegevens

Zaagmolenstraat 91
3061 HE Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand