NLP Master Practitioner

Organisatie
Share |

Organisatie
Tarázát Instituut voor NLP
Plaats
Rotterdam en Assen
Beschrijving
Het Tarázát Instituut - in 1995 opgericht door Willy van Vuuren - verzorgt trainingen en opleidingen met NLP in de hoofdrol. NLP staat voor de ingewikkelde term Neuro Linguïstisch Programmeren. Wij vertalen dat graag naar Nieuw Levens Plezier! Daarbij gaan de doelgerichtheid van NLP en bezieling hand in hand.

Opleiding

Opleiding
NLP Master Practitioner
Omschrijving
In de Master Practitioner-opleiding leer je je NLP instrumentarium te vergroten en te verfijnen. Door op zoek te gaan naar de diepere lagen in jezelf en daar de regie in te ontwikkelen. De wisselwerking leren kennen van "wat kan ik zelf doen" en de overgave. Vanuit het verbonden weten en in verbinding staan met je eigen levensverhaal. De familiegeschiedenis is de bedding voor de Master Practitioner-opleiding.

De Master Practitioner-opleiding brengt je in contact met je kernwaarden. Daarmee kun je jezelf heel makkelijk 'sturen' - precies in die richting waar je heen wilt!
Maar je leert ook de kernwaarden van anderen herkennen, waardoor je ook hún gedrag beter zult begrijpen en er efficiënter op in kunt spelen. Kortom: ook je algehele communicatie zal er met sprongen op vooruitgaan. Niet voor niets durven wij te stellen dat een NLP Master Practitioner-opleiding aan het Tarázát Instituut leidt tot meesterschap in communicatie!