Oranje Nassau College Clauslaan

Onderdeel van: Unicoz Onderwijsgroep - Zoetermeer
Voortgezet onderwijs
Rooms-Katholiek

Omschrijving van Oranje Nassau College Clauslaan

Over Oranje Nassau College
Het Oranje Nassau College is een brede scholengemeenschap met twee vestigingen. Op ONC Clauslaan zijn de opleidingen bbl, kbl en mavo met waar nodig leerwegondersteuning gevestigd. Op ONC Parkdreef de opleidingen mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium).

Het ONC is een open, christelijke school met ruimte en respect voor ieders overtuiging. Het is een persoonlijke school met duidelijke leefregels waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. De leerling krijgt bij ons volop de kans om kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. Het doel is om elke leerling een niveau te laten halen dat past bij zijn of haar talent. Dit doen we door te variëren in instructiewijze en instructietijd, in begeleidingsvormen en in toetsvormen, door binnen- en buitenschools leren. Onderwijs op maat draagt zo bij aan de brede ontplooiing van de leerling, aan talentontwikkeling en excellentie.

De leerling leert actief, in samenwerking met anderen en krijgt afwisselend en vernieuwend onderwijs, waarbij we rekening houden met de persoonlijke mogelijkheden en belangstelling. Zo behalen onze leerlingen hun diploma en worden zij goed voorbereid op het vervolgonderwijs en onze snel veranderende samenleving. De rol van de docent als coach is hierin van groot belang. We bieden een uitdagende werkomgeving met goede begeleiding en opvang van nieuwe docenten.

ONC Clauslaan, VMBO TOTAAL!
Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag! Locatie van ONC Clauslaan: Clauslaan 4, 2713 VN Zoetermeer.

Adresgegevens

Clauslaan 4
2713 VN Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Oranje Nassau College Clauslaan

{"total":5,"sectoren":{"2":5},"vakken":{"45":1,"67":1,"153":1,"52":1,"21":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":5,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":5},"dienstverband":{"1":2,"3":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":5},"onderwijsTypen":{"1":5,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":5},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":0},"functieSoorten":{"1":5},"provincies":{"7":5}}
5 onderwijsvacatures
38 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
1-10-2023
1.0 FTE
45 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
1.0 FTE
49 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
0.5 - 1.0 FTE
Toon alle 5 vacatures