SG Panta Rhei Amstelveen

Onderdeel van: Stichting Cedergroep - Amstelveen
Voortgezet onderwijs
Algemeen bijzonder
530 Leerlingen
100 Medewerkers

Omschrijving van SG Panta Rhei Amstelveen

Over Panta Rhei
We zijn een scholengemeenschap voor vmbo (bbl, kbl en mavo) in Amstelveen. Bij ons is iedereen welkom, waar je ook in gelooft, welke levensovertuiging en achtergrond je ook hebt. We staan open voor elkaars denkwijze en zien dat daar goede ideeën uit ontstaan. Ideeën waar we graag naar luisteren als ze onze werkpraktijk en het lesgeven verbeteren.

We zijn onderdeel van de Cedergroep. Wij hebben 4 onderwijsteams (met zo’n 80 docenten en onderwijsassistenten) en een ondersteunende staf, die uit zo’n 20 collega’s bestaat. Met in totaal zo’n 530 leerlingen kunnen we spreken van een kleinschalige, gezellige school. Onze werkplekken zijn verdeeld over de gebouwen Pandora 1 t/m 3, die vlak naast elkaar liggen. We houden de zaken graag overzichtelijk. We hebben natuurlijk leefregels met elkaar afgesproken, zodat de school veilig en aantrekkelijk is.
 
Juist doordat we niet zo groot zijn, hebben we extra aandacht voor onze leerlingen. Zo hebben we leerwegondersteuning op alle niveaus en proberen we elke leerling naar een zo hoog mogelijk niveau te begeleiden. We halen de buitenwereld naar binnen en nemen de leerlingen mee naar buiten. Zo laten we leerlingen zien wat hun kansen en mogelijkheden zijn als ze van school af komen. Op die manier inspireren en motiveren we ze om het beste uit zichzelf te halen.

Zo bieden we elke leerling kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid.

Werken bij Panta Rhei
Als medewerkers van Panta Rhei willen we het samen doen; met elkaar als collega's, met de leerlingen en met de ouders/verzorgers van onze leerlingen. Dat merk je aan de sfeer die er bij ons op school is. We leren van elkaar en hebben uitgebreide mogelijkheden om onszelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
Ook kent Panta Rhei voor al haar medewerkers een arbeidsmarkttoelage (ruim € 200,-- bruto per maand bij 1 fte).

Binnen Panta Rhei kun je rekenen op afwisselend en uitdagend werk. We kennen veel betrokkenheid binnen ons team, waarin we elkaar ook verder helpen met constructieve feedback. We investeren graag in zaken die onze schoolkwaliteit ten goede komen. Dus staan we open voor goede ideeën van onze collega’s; ideeën om het onderwijs te verbeteren of om het werk efficiënter te maken. Laat vooral van je horen!)

Video


Adresgegevens

Pandora 1
1183 KK Amstelveen
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van SG Panta Rhei Amstelveen

{"total":5,"sectoren":{"2":5},"vakken":{"68":1,"8":1,"14":1,"522":1,"52":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":5,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":0},"dienstverband":{"3":3,"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":3,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":5,"-1":0},"bevoegdHeden":{"6":3,"5":1,"7":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":5},"functieSoorten":{"1":4,"3":1},"provincies":{"6":5}}
5 onderwijsvacatures
9 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
zsm
Parttime of fulltime 0,5-0.8 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
21 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
zsm
Parttime of fulltime 0,8- 1 fte
SLUIT BINNENKORT
SLUIT BINNENKORT
21 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
zsm
Parttime of fulltime 0,5-0.8 fte
Toon alle 5 vacatures