Yuverta mbo Heerlen

Yuverta mbo Heerlen

Onderdeel van: Yuverta - Heerlen
Onderdeel van: Yuverta - Heerlen
Middelbaar beroepsonderwijs

Omschrijving van Yuverta mbo Heerlen

Zuid-Limburg bruist. Het is het mooiste plekje van Nederland, met stedelijke gebieden die steeds groener en gezonder worden ingericht. De mbo-opleidingen van Yuverta mbo Heerlen richten zich op leven in én om de stad.

Als je bij Yuverta mbo Heerlen rondloopt, kun je het niet missen: hier zitten de dierenliefhebbers, de bloemstylisten, de hoveniers én de adviseurs duurzame leefomgeving!

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens

Heldevierlaan 12
6415 SB Heerlen
Limburg, Nederland
Bereken woon-werk afstand