Yuverta vmbo Den Bosch

Yuverta vmbo Den Bosch

Onderdeel van: Yuverta - 's-Hertogenbosch
Onderdeel van: Yuverta - 's-Hertogenbosch
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Yuverta vmbo Den Bosch

Yuverta vmbo Den Bosch is een actieve, praktijkgerichte school met oog voor mens en omgeving. Wij laten onze leerlingen zien hoe ver je kunt komen als doener. Want de doeners gaan het maken! De maatschappij staat te springen om slimme handjes en mensen die een vak kunnen uitoefenen. Bij ons leren zij veel door te doen. Onze leerlingen leren plannen, samenwerken, flexibel zijn en doorzetten. Dit zijn vaardigheden waar ze later in ieder beroep of studie iets aan hebt later.

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens

Hervensebaan 7
5232 JL 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Yuverta vmbo Den Bosch

{"total":3,"sectoren":{"2":3},"vakken":{"101":1,"52":1,"26":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":0,"2":3},"beschikbaarheid":{"2":2,"1":1,"-1":0},"dienstverband":{"3":3,"-1":0},"zijInstroom":{"1":2,"2":1,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":3,"-1":0},"bevoegdHeden":{"1":2,"6":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":3,"30":3},"functieSoorten":{"1":3},"provincies":{"12":3}}
3 onderwijsvacatures
5 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,8 - 1,0 FTE
5 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,6 - 0,8 FTE
5 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Fulltime 0,8 - 1,0 FTE