‘t Vierspan

Grootebroek
Basisonderwijs
Openbaar

Omschrijving van ‘t Vierspan

‘t Vierspan

’t Vierspan is een school in de gemeente Stede Broec met 3 locaties. De school heeft totaal 350 leerlingen, verdeeld over 3 locaties. Het team bestaat uit 30 enthousiaste, gemotiveerde leerkrachten. Voor de openbare basisschool ’t Vierspan in Stede Broec zijn wij op zoek naar een inspirerende, motiverende en verbindende directeur die vanaf de zomervakantie leiding kan geven aan ’t Vierspan. Met ingang van 1 augustus 2019 wordt ook kinderopvang in de hoofdvestiging gehuisvest.

’t Vierspan is een school waar uitnodigend, openbaar onderwijs wordt gegeven en waar iedereen zich thuis kan voelen. Een school waar in harmonische en veilige sfeer iedereen tot zijn recht kan komen. Een school waar rekening wordt gehouden met verschillen in aanleg en karakter en waar voorwaarden worden geschapen om te komen tot ontplooiing. 
Ontwikkelingen waar de school zich momenteel actief mee bezig houdt is het doorontwikkelen van de EDI, het vormen van kansrijke combinatiegroepen en het aanbieden van de 21ste century skills.

Adresgegevens

Kloosterpoort 3
1613 EV Grootebroek
Noord-Holland, Netherlands
Route plannen