Doelab Amsterdam B.V.

Doelab Amsterdam B.V.

Amsterdam
Amsterdam
Basisonderwijs
11 Medewerkers
1 Locaties

Doelab - Praktisch leren

Doelab Amsterdam BV is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het bieden van passend onderwijs aan leerlingen met specifieke behoeften. Met een unieke combinatie van klusklassen op scholen in de regio Amsterdam en een landelijk beschikbare lesmethode, stelt Doelab scholen in staat om professioneel en effectief een klusklas op hun school vorm te geven. Deze aanpak biedt leerlingen praktisch leren en mindsettraining, waardoor ze hun volledige potentieel kunnen benutten en zelfredzaamheid kunnen ontwikkelen.

Missie

Onze missie is om praktisch onderwijs te bieden aan kinderen die dit nodig hebben, met een focus op groeimindset en het ontwikkelen van zelfvertrouwen. We willen verandering teweegbrengen in het onderwijs en leraren de middelen geven om het verschil te maken in het leven van kinderen.

Visie

Onze visie om een leidende rol te spelen in het onderwijs en leerlingen te helpen bij het ervaren van plezier in leren, het behalen van leerdoelen en het ontwikkelen van een groeimindset. We streven naar landelijke verspreiding van Doelab, waarbij praktisch leren en mindsettraining centraal staan. Door onze professionele aanpak en unieke combinatie van praktisch leren en mindset willen we een blijvende impact hebben op leerlingen, leerkrachten en scholen. Ons doel is om Doelab-onderwijs op zoveel mogelijk scholen te integreren, leerkrachten op te leiden tot Doelab-leerkrachten en kansengelijkheid in het onderwijs te bevorderen. 

Onze scholen

Meer scholen tonen

Adresgegevens

Nieuwendammerkade 28C-3
1022 AB Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Bereken woon-werk afstand