Paschalis

Onderdeel van: Samenwerkingsstichting Kans & Kleur - Wijchen
Basisonderwijs
Algemeen bijzonder
372 Leerlingen

Omschrijving van Paschalis

De Paschalisschool ligt in Wijchen-Noord op een prachtig sportpark en is gehuisvest in de multifunctionele accommodatie De Suikerberg. Onze school telt ongeveer 315 leerlingen die verdeeld zijn over 12 combinatiegroepen. Ons team is open en leergierig en werkt professioneel samen aan het versterken, verdiepen en verbreden van het onderwijs. Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, ontwikkeling, kwaliteit en plezier.

De Paschalis is onderdeel van Samenwerkingsstichting Kans & Kleur.
Dit is een stichting voor katholiek, openbaar, bijzonder-neutraal en interconfessioneel primair onderwijs in de gemeente Wijchen. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs op alle basisscholen in de gemeente Wijchen. Daaronder vallen scholen in de plaatsen Alverna, Batenburg, Balgoij, Bergharen, Hernen, Niftrik en Wijchen zelf. Onze 14 basisscholen tellen ongeveer 3400 leerlingen. De stichting heeft een eenhoofdig College van Bestuur en een Raad van Toezicht. De schooldirecteuren zijn integraal verantwoordelijk voor de aansturing van hun school. Zij maken deel uit van het directieberaad en zij leveren een actieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de stichting.

De missie van Kans & Kleur ligt in de naam besloten: Elk kind zijn eigen kans en iedere school haar eigen kleur. Samen bieden scholen elk kind in Wijchen een kans en iedere school krijgt binnen de stichting de ruimte een eigen kleur aan te nemen. De kernwaarden van de samenwerkingsstichting Kans & Kleur zijn: kleurrijk, bevlogen, zorgzaam, ambitieus, verbonden en open.

Adresgegevens

Suikerbergseweg 2
6604 AE Wijchen
Gelderland, Nederland
Route plannen