KBs Pius

Onderdeel van: Kalisto Boeiend Basisonderwijs! - Abcoude
Basisonderwijs
Rooms-Katholiek
196 Leerlingen

Boeiend Basisonderwijs!

Kalisto Boeiend Basisonderwijs!

KBs Pius maakt onderdeel uit van Kalisto Boeiend Basisonderwijs! Kalisto is een moderne onderwijsinstelling in de regio's Woerden en Abcoude waar 15 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs deel van uit maken en 400 medewerkers in dienst zijn.

Kalisto wil als werkgever mensen boeien en binden in een professionele cultuur, waarin ruimte is voor persoonlijke groei en talentontwikkeling. Om de groei en talentontwikkeling mogelijk te maken, is er veel aandacht en ruimte voor scholing en professionele leergemeenschappen, gekoppeld aan persoonlijke doelen en ontwikkeling.
Kalisto kenmerkt zich verder door:
  • empowerment: verantwoordelijkheid zo laag mogelijk houden binnen de organisatie;
  • peerlearning: leren van en met elkaar - verbinding zoeken;
  • teamsynergie nastreven: vanuit de dialoog met elkaar meerwaarde behalen;
  • streven naar duurzame ontwikkeling;
  • zelfsturende teams;
  • lerende organisatie.
KBs de Pius
Wil je werken op een dynamische school in het mooie dorp Abcoude dichtbij Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou.
De Piusschool is een school met ongeveer 200 leerlingen. Samen met de kinderen, hun ouders en het team zorgen we dagelijks voor kwalitatief goed onderwijs in een warme sfeer. De ochtenden worden voornamelijk ingevuld met de kernvakken en in de middag is er tijd voor thematisch wereldoriëntatie onderwijs met BLINK, kunst, cultuur en techniek. Wij hebben vakleerkrachten voor gym, muziek en toneel.
Coöperatief leren zie je bij ons dagelijks terug. Momenteel is ons team bezig zich de werkwijze van stichting leerKRACHT eigen te maken. Kortom, een school waar goed onderwijs gegeven wordt, veel ruimte is voor kunst en cultuur en waar we oog hebben voor de brede ontwikkeling van ieder kind.

Adresgegevens

Broekzijdselaan 3
1390 AA Abcoude
Utrecht, Netherlands
Route plannen