Scholengemeenschap Tongerlo

Scholengemeenschap Tongerlo

Onderdeel van: Ons Middelbaar Onderwijs - Roosendaal
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Scholengemeenschap Tongerlo

Ons Middelbaar Onderwijs OMO SG Tongerlo
OMO sg Tongerlo te Roosendaal bestaat uit drie deelscholen: DaVinci, Norbertus en Gertrudis. Wij verzorgen praktijkonderwijs, vmbo basis en kader, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Evenals van onze leerlingen, staat ook de ontwikkeling van medewerkers bij ons hoog in het vaandel. We organiseren een breed scala aan cursussen binnen onze interne academie en stimuleren docentonderzoek.

* Profiel deelschool DaVinci *
DaVinci is een school voor praktijkonderwijs en vmbo op basis- en kaderniveau en kiest voor onderwijs dat is gericht op veerkracht en zelfredzaamheid. Leren door te doen in verbinding met de wereld buiten de school, is de kern van de manier waarop DaVinci leerlingen voorbereidt op hun toekomst. Leerlingen wordt ondersteund in het ontwikkelen van hun eigen kracht. Daar hoort kennis opdoen bij, persoonlijke ontwikkeling en functioneren binnen sociale relaties. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten.

* Profiel deelschool Gertrudis *
Gertrudis is een kleine school. Een school waar de leerlingen écht gezien worden. Een school waar leerlingen mavo (vmbo gl/tl) kunnen doen. En waar leerlingen ook met een gemengd advies kaderberoepsgerichte leerweg kunt instromen. Met een havoadvies kunnen leerlingen terecht in onze tweejarige havobrugklas..

* Profiel deelschool Norbertus College Lyceum *
Norbertus te Roosendaal is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus variant en leerlingen kunnen havo, atheneum of gymnasium kiezen. De school bestaat meer dan 100 jaar, heeft een enthousiast en bevlogen docententeam dat ernaar streeft het beste uit de leerlingen te halen, heeft een breed onderwijsaanbod en rijke traditie ook op het gebied van cultuur en wereldburgerschap, gaat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en wordt door ruim 1300 leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer. Een goede begeleiding van alle leerlingen en voortduren werken aan verbetering en onderwijskwaliteit zijn eveneens kenmerkend voor Norbertus.

Bijzonderheden

Scholengemeenschap Tongerlo maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Adresgegevens

Bovendonk 1
4707 ZH Roosendaal
Noord-Brabant, Nederland
Bereken woon-werk afstand

Vacatures van Scholengemeenschap Tongerlo

{"total":12,"sectoren":{"2":12},"vakken":{"156":1,"531":1,"52":1,"120":1,"14":1,"69":2,"58":1,"12":1,"68":1,"80":1,"189":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":12,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":0,"-1":12},"dienstverband":{"1":12,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":0,"-1":12},"onderwijsTypen":{"1":12,"-1":0},"bevoegdHeden":{"-1":12},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":2,"30":6},"functieSoorten":{"3":1,"1":11},"provincies":{"12":12}}
12 onderwijsvacatures
6 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
0,7 fte
7 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
0,4 fte
13 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
1 fte
Toon alle 12 vacatures