Yuverta vmbo Den Haag-Westvliet

Yuverta vmbo Den Haag-Westvliet

Onderdeel van: Yuverta - Den Haag
Voortgezet onderwijs

Omschrijving van Yuverta vmbo Den Haag-Westvliet

Yuverta vmbo Westvliet is een kleinschalige locatie, waar op bevlogen wijze onderwijs wordt verzorgd, met als doel het beste uit de leerling te halen. Bij ons volgen leerlingen, naast hun theoretische vakken zoals rekenen, biologie en taal, ook praktijkvakken zoals groen, koken, muziek, bloem, sport, techniek en dier. Ze werken echt aan de ontwikkeling van hun kennis en talenten!

 

Missie

We zijn 'thuis in de toekomst’. Op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit. We bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.

Bij Yuverta kan je jezelf zijn, luisteren we naar jouw ideeën en kun jij je verder ontwikkelen. Niet alleen door innovatie van het onderwijs, maar ook door jou te laten groeien in kennis, vaardigheden en ambities.

We hebben 52 vmbo- en mbo-scholen. De meeste van onze scholen zijn kleinschalig, waardoor we elkaar vaak bij naam kennen. Je bent bij ons écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten en collega’s. Ook in de onderwijsondersteunende diensten ben je direct betrokken bij de ontwikkeling en ondersteuning van ons onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Video


Adresgegevens

Westvlietweg 42
2491 EC Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Route plannen

Vacatures van Yuverta vmbo Den Haag-Westvliet

{"total":2,"sectoren":{"2":2},"vakken":{"4":1,"26":1,"-1":0},"geplaatstDoor":{"1":2,"2":0},"beschikbaarheid":{"2":0,"1":2,"-1":0},"dienstverband":{"1":2,"-1":0},"zijInstroom":{"1":0,"2":2,"-1":0},"onderwijsTypen":{"1":2,"-1":0},"bevoegdHeden":{"5":1,"1":1,"-1":0},"buitenland":{"1":0},"geplaatstOp":{"1":0,"3":0,"7":0,"30":1},"functieSoorten":{"3":1,"1":1},"provincies":{"7":2}}
2 onderwijsvacatures
14 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,4 - 0,6 FTE
41 dagen geleden
Voortgezet onderwijs VO
In overleg
Parttime 0,8 FTE