Post Bachelor Dyslexie

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden. Kijk hiervoor op http://www.ncoi.nl/Voorlichtingsbijeenkomsten.html.

Organisatie
Share |

Organisatie
NCOI Opleidingen
Plaats
Diverse locaties in Nederland
Beschrijving
Onderwijsopleidingen bij NCOI

Met veel drive organiseert NCOI Opleidingen praktijkgerichte opleidingen en complete leerlijnen met erkende MBO-, HBO- en Masteropleidingen en trainingen. Stuk voor stuk ontwikkeld voor mensen met ambitie in het onderwijs. Mensen zoals u, dus. Onze aanpak is vooral uniek, omdat wij altijd optimaal aansluiten op de situatie van volwassenen. Mensen die, naast een druk leven, op een plezierige en praktijkgerichte manier willen studeren en zo hun persoonlijke ambitie als leraar willen waarmaken.

Juist onze flexibele manier van opleiden en onze jarenlange ervaring zijn van toegevoegde waarde voor het moderne onderwijsveld. Wij ervaren nu al dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor NCOI Opleidingen. Door onze opleidingen en trainingen worden onderwijsmedewerkers verder ontwikkeld en leren zij van de kennis en inzichten van anderen.

Opleiding

Opleiding
Post Bachelor Dyslexie
Omschrijving
Kinderen met dyslexie hebben grote moeite met het aanleren van lezen en spellen. Een vroegtijdige herkenning en een professionele, gerichte aanpak zijn belangrijk om problemen op school of thuis te voorkomen. Tijdens deze opleiding leert u hoe
u deze kinderen kunt helpen om te gaan met dyslexie. Door de praktijkgerichte aanpak en de ervaren topdocenten bent u met deze opleiding uitstekend voorbereid op het werken met kinderen met dyslexie.


Doelgroep

U wilt zich extra ontwikkelen in de belangrijkste vaardigheden die voor succesvolle zorg bij mensen met dyslexie van belang zijn. U wilt dit vanuit persoonlijke interesse of omdat u in uw vak cliƫnten met dyslexie nog beter wilt gaan begeleiden.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Er wordt echter wel uitgegaan van een vooropleiding van minimaal HBO-niveau.

Doel en opzet

U ontwikkelt tijdens deze opleiding de essentiƫle vaardigheden die nodig zijn voor het goed begeleiden van mensen met dyslexie. De opleiding wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten die zelf in de praktijk actief zijn. U werkt tijdens de bijeenkomsten
aan cases en groepsopdrachten. Waar mogelijk koppelt u de opdrachten en cases uit de opleiding direct aan uw eigen werkomgeving.

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 6-8 uur per bijeenkomst. Door de lessen voor te bereiden haalt u nog meer rendement uit de bijeenkomsten.