Assessment docent NT2 (bachelorcursus)

Zie voor open avonden http://www.werkenstudie.hu.nl

Organisatie
Share |

Organisatie
Hogeschool Utrecht, Onderwijs & Opvoeding
Plaats
Utrecht
Beschrijving
Wij hebben op Hogeschool Utrecht een passie voor leren. Die brengen wij over op onze studenten en cursisten, zodat zij die passie kunnen doorgeven aan hun leerlingen. Met een vernieuwend en door onderzoek gevoed onderwijs- en nascholingsaanbod dragen we in partnerschap met het werkveld actief bij aan de innovatie en kwaliteit van het onderwijs van de toekomst. Het merendeel van onze opleidingen en cursussen wordt aangeboden in een blended leeromgeving die het mogelijk maakt deels plaatsonafhankelijk en tijdsflexibel te studeren.

Opleiding

Opleiding
Assessment docent NT2 (bachelorcursus)
Omschrijving
Certificeringstraject voor zeer ervaren docenten Nederlands als tweede taal.Om het NT2-docentschap te bevorderen en te beschermen, kunt u als ervaren NT2-docent sinds 2006 uw NT2-competenties vastleggen in een portfolio en dit laten beoordelen via een assessment. U kunt dit assessment namens de beroepsvereniging van NT2-docenten laten
uitvoeren bij Hogeschool Utrecht.Toelatingseisen

Ruime ervaring en deskundigheid als NT2-docent en gespecialiseerd in: inburgering, alfabetisering, geïntegreerde trajecten of toetsen & beoordelen.