(Opnieuw) klaar voor de start

De laatste open dag kon helaas niet doorgaan. We bieden je graag een aantal (online) alternatieven, zodat je verder kunt met het maken van jouw studiekeuze! Voor de deeltijdbachelors, AD's, avondopleidingen, masters, flexibel studeren, cursussen en trainingen zijn er ook online alternatieven te vinden: https://fontys.nl/Open-dagen-bij-Fontys.htm

Organisatie
Share |

Organisatie
Fontys Lerarenopleiding Tilburg
Plaats
Tilburg
Beschrijving
Fontys Lerarenopleiding Tilburg, een instituut van Fontys Hogescholen, biedt als erkende instelling voor het hoger beroepsonderwijs, bachelor- en masterlerarenopleidingen voor het voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en volwasseneducatie (vo/bve) in Nederland. Onze opleidingen zijn competentiegericht en worden aangeboden in voltijd en deeltijd. De deeltijdstudies zijn flexibel en op maat. Daarnaast bieden we cursussen, advies en training aan voor docenten in het werkveld, overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties in binnen- en buitenland.

 

Opleiding

Opleiding
(Opnieuw) klaar voor de start
Omschrijving

Startende docenten hebben geen tweede kans voor een eerste indruk. Of u nu als docent recht van de opleiding komt, van baan wisselt of herintreedt: elke school heeft zijn eigen regels en werkwijzen. De cursus '(Opnieuw) klaar voor de start' zorgt ervoor dat uw manier van lesgeven naadloos aansluit bij uw nieuwe school. Deze cursus gaat uitgebreid in op uw eigen manier van lesgeven. U bepaalt welke werkvormen het beste bij u passen. U verdiept zich in de leerlingen van deze tijd, en staat stil bij klassenmanagement. Ook maakt u kennis met de nieuwste opvattingen binnen de leerpsychologie. Kortom, na deze training verschijnt u goed voorbereid aan de start.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fontys Lerarenopleiding Tilburg
Telefoon: 08850-71766
E-mail: professionaliserenflot@fontys.nl