docent natuurkunde/science

School

Vechtstede College

Ingangsdatum

1-8-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,60 - 1,00

Salaris

LB/LC

Functie omschrijving

Werken op het Vechtstede College
Als docent op het Vechtstede College kun je goed lesgeven en benader je leerlingen positief. Je hebt ook affiniteit met digitale leermiddelen en bent bereid jezelf daar verder in te bekwamen.

Minstens zo belangrijk is je betrokkenheid bij de school als geheel. Of je nu kiest voor het coachen van beginnende docenten, aan de slag gaat met leerlingbegeleiding of meewerkt aan een cultuurproject: je werk eindigt niet met de laatste les van de dag.

Je staat open voor nieuwe ideeën en draagt die zelf ook aan. Je denkt enthousiast mee: zowel binnen je sectie (een samenwerkingsverband dat bij ons heel belangrijk is) als binnen de jaarlagen waarin je lesgeeft. Overal tref je warme collega’s, met wie je samenwerkt aan de vorming van leerlingen tot goede burgers en de verdere ontwikkeling van de school.

Het Vechtstede College is een erkende opleidingsschool. Jaarlijks leiden wij ongeveer 30 studenten op binnen de school. Wij vragen en verwachten dat alle collega’s met hun sectie daar een bijdrage aan leveren in de vorm van begeleiding.
 

Wat wij vragen

Vind jij de wereld van bèta en natuur-scheikunde interessant? Deel jij graag je kennis met onze leerlingen en stimuleer je hen zelf te ontdekken? Ga dan aan de slag als docent op het Vechtstede College in Weesp.

Jouw profiel Kan jij je enthousiasme voor natuurwetenschap aan leerlingen overbrengen?
Kan jij klassen in een technische werkruimte begeleiden?
Ben je nieuwsgierig? Reageer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?

Je geeft uitdagende natuurkunde/science lessen in de onderbouw mavo/havo/VWO.Ook lesgeven in ons tweetalig VWO behoort tot de mogelijkheden. Bij het vak science koppelen we concepten uit de natuur- en scheikunde aan ontwerpopdrachten die leerlingen in de werkruimte uitvoeren. Zo maken leerlingen bijvoorbeeld een muziekinstrument bij het onderwerp 'trillingen en geluid´. Je wordt ondersteund door een technisch vrijwilliger in de klas.

Waarom werken op het Vechtstede College?

We zijn een enthousiast, flexibel en betrokken bètateam. De lijntjes tussen de collega’s en vrijwilligers zijn kort. Er is voldoende gelegenheid om met onderwijsontwikkeling bezig te zijn en samen nieuwe dingen uit te proberen. We zijn een brede school met een grote diversiteit aan leerlingen.

Bij voorkeur zoeken we een collega met een tweedegraads bevoegdheid natuurkunde/scheikunde/techniek/O&O maar we nodigen ook nadrukkelijk mensen uit die nog in opleiding zijn of een tweedegraads bevoegdheid biologie hebben om op deze functie te solliciteren!

Wij zijn flexibel in de verdeling van jouw uren over de vakken science en natuurkunde. Graag gaan we met je in overleg om te horen wat jouw voorkeuren zijn.
 

Wat wij bieden

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao vo.

Meer weten

Jouw sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 22 mei 2023.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annerieke Kroeze (plv. rector Vechtstede College), bereikbaar via
0294 - 80 52 68. 
 

Contact

Annerieke Kroeze

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.