docent Media Design

School

Vechtstede College

Ingangsdatum

1-8-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,30

Salaris

LB/LC

Functie omschrijving

Werken op het Vechtstede College
Als docent op het Vechtstede College kun je goed lesgeven en benader je leerlingen positief. Je hebt ook affiniteit met digitale leermiddelen en bent bereid jezelf daar verder in te bekwamen.

Minstens zo belangrijk is je betrokkenheid bij de school als geheel. Of je nu kiest voor het coachen van beginnende docenten, aan de slag gaat met leerlingbegeleiding of meewerkt aan een cultuurproject: je werk eindigt niet met de laatste les van de dag.

Je staat open voor nieuwe ideeën en draagt die zelf ook aan. Je denkt enthousiast mee: zowel binnen je sectie (een samenwerkingsverband dat bij ons heel belangrijk is) als binnen de jaarlagen waarin je lesgeeft. Overal tref je warme collega’s, met wie je samenwerkt aan de vorming van leerlingen tot goede burgers en de verdere ontwikkeling van de school.

Het Vechtstede College is een erkende opleidingsschool. Jaarlijks leiden wij ongeveer 30 studenten op binnen de school. Wij vragen en verwachten dat alle collega’s met hun sectie daar een bijdrage aan leveren in de vorm van begeleiding.
 

Wat wij vragen

Op het Vechtstede College wordt sinds 10 jaar het vak ITTL gegeven waarbij het accent vooral ligt op Media Design.

Aan de hand van verschillende modules maken leerlingen uit het derde en vierde leerjaar van de Mavo kennis met het bewerken van beeld en geluid. Daarnaast gaat de aandacht uit naar digitale muziek, functioneel ontwerpen, coderen en theatertechniek. Voor de laatste module maken wij gebruik van een gastdocent.

Leerlingen werken aan de meeste modules in hoge mate zelfstandig en kunnen het vak vanaf eind leerjaar drie opnemen in hun profiel. Momenteel hebben wij in het vierde leerjaar twee groepen.

Het Vechtstede College wil ITTL graag stevig neerzetten als vak binnen de Nieuwe Leerweg. Daarom zoeken wij m.i.v. het nieuwe schooljaar een technisch-creatieve en initiatiefrijke collega die de bestaande modules van interessante content weet te voorzien. Een combinatie met andere (lesgebonden) taken is mogelijk, bijvoorbeeld de functie van ICT-coördinator (zie andere vacatures).
 

Wat wij bieden

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao vo.

Meer weten

Jouw sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 22 mei 2023.
Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annerieke Kroeze (plv. rector Vechtstede College), bereikbaar via
0294 - 80 52 68. 
 

Contact

Annerieke Kroeze

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.