docent aardrijkskunde

School

Vechtstede College

Ingangsdatum

1-8-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime

FTE

0,50 - 0,70

Salaris

LB/LC

Functie omschrijving

Werken op het Vechtstede College
Als docent op het Vechtstede College kun je goed lesgeven en benader je leerlingen positief. Je hebt ook affiniteit met digitale leermiddelen en bent bereid jezelf daar verder in te bekwamen.

Minstens zo belangrijk is je betrokkenheid bij de school als geheel. Of je nu kiest voor het coachen van beginnende docenten, aan de slag gaat met leerlingbegeleiding of meewerkt aan een cultuurproject: je werk eindigt niet met de laatste les van de dag.

Je staat open voor nieuwe ideeën en draagt die zelf ook aan. Je denkt enthousiast mee: zowel binnen je sectie (een samenwerkingsverband dat bij ons heel belangrijk is) als binnen de jaarlagen waarin je lesgeeft. Overal tref je warme collega’s, met wie je samenwerkt aan de vorming van leerlingen tot goede burgers en de verdere ontwikkeling van de school.

Het Vechtstede College is een erkende opleidingsschool. Jaarlijks leiden wij ongeveer 30 studenten op binnen de school. Wij vragen en verwachten dat alle collega’s met hun sectie daar een bijdrage aan leveren in de vorm van begeleiding.
 

Wat wij vragen

Elke dag sta jij als docent aardrijkskunde weer voor een belangrijke uitdaging: hoe ga ik de leerlingen kennis laten maken met aardrijkskundige onderwerpen en ze daarmee helpen de wereld om hen heen beter te begrijpen.

Ben jij in staat om dit enthousiast over te brengen, zowel in de klas als tijdens veldwerk en vind jij het leuk om naast onderbouw mavo-havo en havo-vwo je ook in te zetten voor onze (voor) examenleerlingen op de mavo? Wij bieden een geëngageerde, breed georiënteerde middelgrote sectie met veel ervaring.

Heb je zin om met ons in goede samenwerking, en ook met andere secties, lesmateriaal te ontwikkelen en aan te passen om zo de leerlijnen te waarborgen?

Ben je digitaal vaardig en wil je meedenken over hoe we formatief leren beter kunnen inzetten?

We ontmoeten je dan graag!

Wat wij bieden

Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal LB/LC van de cao vo.

Meer weten

Jouw sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk 22 mei 2023.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annerieke Kroeze (plv. rector Vechtstede College), bereikbaar via
0294 - 80 52 68. 
 

Contact

Annerieke Kroeze

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.