Docent techniek

School

Vakcollege Thamen

Ingangsdatum

01-08-2023

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Beschikbaarheid

Parttime of fulltime

FTE

0,8-1.0

Aantal lesuur

20-24

Salaris

LB

Functie omschrijving

Vakcollege Thamen is voor schooljaar 2023-2024 op zoek naar een krachtige docent techniek voor +/-  0,8-1,0 FTE
(20-24 lessen). Als docent techniek verzorg je lessen aan onderbouw klassen binnen het vmbo basis, kader en mavo.

Bij Techniek Onderbouw krijgen onze leerlingen algemene technieken aangeleerd. Daarnaast worden ze voorbereid op de technische profielen die wij in de bovenbouw hebben (BWI, PIE en MOBT).
 

Wat wij vragen

Vakcollege Thamen is voor deze vacature op zoek naar kandidaten met passie voor de vmbo leerling en in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid of bereid/bezig met het halen van deze.
Wij zoeken een docent die innovatief is en nieuwe uitdagingen als een kans ziet. Binnen de vakgroep is er, binnen gegeven kaders, veel ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën, creativiteit en innovatie. 

Vakcollege Thamen is een lerende organisatie waar sprake is van gedeeld leiderschap en een hecht maar professioneel team.
Van de docenten wordt een professionele inbreng in het team verwacht. Betrokkenheid en samenwerken zijn hierbij belangrijke voorwaarden.

Sta je achter onze visie “Leren door doen”, ben je pro-actief en zie je het als een uitdaging om onderdeel uit te maken van een zich snel ontwikkelende vakgroep en wil je meer dan alleen “de lessen draaien” dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Wat wij bieden

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden een uitdagende baan binnen een dynamische school in een betrokken team. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze school biedt goede carrièreperspectieven.
Inschaling geschiedt conform de CAO-VO, beschrijvingen en functie-eisen voor LB, LC en LD zijn aanwezig.

VakcollegeThamen maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads docenten royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen van het personeel staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

De CAO VO is van toepassing op de medewerkers van IRIS.

 

Meer weten

Indien wij, na het ontvangen van je sollicitatiebrief met cv, nader kennis willen maken zal er contact met je worden opgenomen. 
  
Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR (0297-563192).  

De procedure bestaat uit een eerste gesprek, een proefles en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Contact

Mevr. B. Sniedt

Interesse in deze baan?

Klik op onderstaande link om te solliciteren. Daarbij maken wij gebruik van MeesterBaan.

Solliciteer  Overzicht vacatures
Powered by MeesterBaan.