Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over Hubertus & Berkhoff

Naam school
Hubertus & Berkhoff
Contactpersoon
Mevr. G. Brandt
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, Mavo
Beschrijving
Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool is gevestigd in een gloednieuw schoolgebouw op de Zuidas in Amsterdam. De school beschikt over twee lesrestaurants en een Grand Café waar de leerlingen kunnen oefenen in de praktijk. Deze zijn toegankelijk voor gasten buiten de school. De school heeft een jarenlange traditie als leerschool voor horeca, bakkerij en toerisme. Hubertus & Berkhoff biedt vmbo basis- en kaderopleidingen met veel individuele aandacht en ambachtelijk vakmanschap. De school telt circa 550 leerlingen.

In het nieuwe gebouw wordt de kleinschaligheid gewaarborgd door de verdeling van onderbouw en bovenbouw. Leerlingen en docenten kennen elkaar goed en dat geeft een veilig gevoel. De kaderberoepsgerichte leerweg bieden we ook aan in tweetalig onderwijs (TTO) waarbij 30% van de lessen in het Engels worden gegeven.

De Hubertus & Berkhoff maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
7-2-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,84
Omschrijving
In verband met ziektevervanging zijn wij z.s.m. t/m eind april op zoek naar een docent Nederlands
 
Wat ga je doen als docent Nederlands?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands in de onder- en bovenbouw. Je geeft ook les aan de examenklassen. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
  • 2e graad bevoegdheid of daarvoor studerend;
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam;
  • Aantoonbare ervaring met VMBO klassen;
  • Bij voorkeur ervaring met examenklassen;
  • Flexibel;
 Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Daarnaast bieden wij je een salaris binnen schaal LB en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VO.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijvova.nl. Toch nog vragen? Neem contact op met mevrouw G. Brandt (afd. P&O), telefoonnummer: 020-5797119.
 
Solliciteren?
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je via het online sollicitatieformulier òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 17/18 – 061.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl