Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent Nederlands - Amsterdam (0,6 FTE) in Rotterdam

Onderwijs

Over NIVVO Rotterdam

Naam school
NIVVO Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. D. Gil Corral
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
Pro, LWOO, VMBO, Mavo, HAVO, VWO, Gymnasium, Technasium
Beschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands - Amsterdam (0,6 FTE) 
Plaatsingsdatum
5-2-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Aantal uren
16
Omschrijving

Wij zijn met spoed op zoek naar een docent Nederlands! Lees snel verder!

Functie

Wij zijn op zoek naar een vervangend docent Nederlands die voor minstens 0,6 FTE beschikbaar is. Er zal les worden gegeven aan HAVO- en VWO leerlingen van de onderbouw. De leerlingen lopen op dit moment achter met de leerstof. Wij zijn daarom op zoek naar een stevige docent die pedagogisch sterk en ervaren is.

Functie eisen

– 2e graads bevoegd voor het vak Nederlands;
– Teamspeler;
– Pedagogisch sterk;
– Ervaring met lesgeven aan onderbouw HAVO- en VWO-leerlingen;

Aanbod

NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contract mogelijkheden, bijvoorbeeld detachering of regulier. Salaris is volgens inschaling CAO-onderwijs en tevens bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je professionele begeleiding en coaching zodat “the next step” binnen bereik komt!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl