Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Bijlesdocent Nederlands - in school in Amsterdam

Onderwijs

Over Het Studielokaal

Naam school
Het Studielokaal
Contactpersoon
Dhr. Arjan Buijks
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut "Het Studielokaal" is een groeiende, dynamische onderwijsorganisatie, die ruimte geeft aan docenten, leerlingbegeleiders en onderwijskundigen om in een kleinschalige omgeving scholieren en studenten met zorg en aandacht te begeleiden.

Vacature

Functietitel
Bijlesdocent Nederlands - in school 
Plaatsingsdatum
31-1-2018
Met ingang van
per direct
Aantal uren
4-8
Omschrijving
Het Studielokaal verzorgt naast huiswerkklassen en remedial teaching ook met grote regelmaat bijlessen in alle schoolvakken. Altijd op de locatie van onze partnerscholen, in de middag tussen 14.30 en 17.30.

Voor onze locaties in Amsterdam-Zuid zoeken we per direct een enthousiaste, flexibel inzetbare bijlesdocent Nederlands. 

Of je nu gepokt en gemazeld ben in het schoolvak Nederlands, een Taalwetenschap (of aanverwant) studeert of de lerarenopleiding Nederlands volgt, wanneer je het leuk vindt om naast je andere (les)activiteiten leerlingen 1-op-1 te helpen met (vooral) het doorgronden van de Nederlandse spellings- en grammaticaregels, dan is dit een ideale bijbaan. 

Als bijlesdocent bij Het Studielokaal werk je met leerlingen van klas 1 t/m 6 Havo/VWO. Je bent in staat om leerlingen ten aanzien van zowel spelling, grammatica, lees- en schrijfvaardigheid aan de hand te nemen. De bijles zoals wij die voor ogen hebben bevat in ieder geval een terugblik op de leerstof van de afgelopen week, besteedt aandacht aan het lopende huiswerk en blikt vooruit naar de komende les. Afspraken ten aanzien van extra oefeningen voor de volgende bijles, alsmede een korte rapportage aan zowel de bijlescoordinator als de ouders van de leerling vormen een vast onderdeel van de afsluiting van de bijles.

Doorgaans lukt het ons om meerdere bijlessen te clusteren op een middag, zodat je 2 of 3 uur achtereen met verschillende leerlingen kunt werken, maar voor 1 uur draai je je ook je hand niet om. Ervaring is gewenst. Je woont in Amsterdam of in de directe omgeving.

Samenwerking kan op basis van ZZP of een nulurenovereenkomst. Tarief/salaris in overleg. 

Interesse? Graag solliciteren via deze site. Je CV en een kort begeleidend schrijven waarin je jezelf introduceert en je beschikbaarheid en salarisindicatie aangeeft is voldoende. 

Je kunt je schrijven richten aan dhr. Arjan Buijks.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl