Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Teamleider ontdekkende leerweg en ISK in Heerhugowaard

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Teamleider ontdekkende leerweg en ISK 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
30-3-2023
Met ingang van
1 augustus 2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7
Omschrijving
Door toename van het aantal leerlingen in zowel de ontdekkende leerweg als in de Internationale Schakelklas (ISK) zijn wij op Johannes Bosco met ingang van schooljaar 2023-2024 op zoek naar een teamleider ontdekkende leerweg en ISK.

Ben jij de inspirerende teamleider die, samen met de school en de teams, uitvoering geeft aan de gestelde onderwijsambities? Ben je op zoek naar een uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Kansen, keuzes en kwaliteit vormen de basis voor het onderwijsprogramma op Johannes Bosco. Kansen die wij onze leerlingen bieden, keuzes die onze leerlingen zelf kunnen maken en kwaliteit waar wij samen met onze leerlingen voor gaan. Deze visie hebben we vertaald bij de inrichting van ons onderwijs. We kennen binnen Johannes Bosco verschillende leerlijnen: de mavo-Xtra, de beroepsgerichte leerwegen, de ontdekkende leerweg en de ISK-leerlijn. In alle leerlijnen wordt invulling gegeven aan flexonderwijs. Binnen een leerlijn geeft een  teamcoördinator samen met een team van docenten inhoud aan het eigen onderwijsprofiel. Een teamleider geeft leiding aan één of meerdere teams.

De functie
Wij zoeken voor de ontdekkende leerweg én de ISK-leerlijn naar een inspirerende teamleider die samen met de beide teamcoördinatoren en docententeams verder inhoud, uitvoering en verdieping geeft aan onze onderwijsambitie. Het OL-team en ISK-team zijn teamgericht georganiseerd.
Als teamleider maak je deel uit van het team van vier teamleiders en ben je onderdeel van de schoolleiding.

Meer informatie over de ontdekkende leerweg vind je hier.
Meer informatie over de Internationale Schakelklas vind je hier.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of 1e graads of Pabo
Functie-eisen
Jouw profiel
Het team zoekt een teamleider die enthousiast, mensgericht en vanuit vertrouwen leiding geeft. Je motiveert, biedt richting, geeft ruimte, werkt transparant en je bent benaderbaar. Je helpt het team en de individuele docenten verder bij het door-ontwikkelen van het ingezette onderwijsprofiel. Een coachende leiderschapsstijl is passend.

Wat breng je mee?
  • Ervaring in het PO of VO. Ervaring met ontdekkend leren en/of ISK -onderwijs is een pre;
  • HBO/WO werk- en denkniveau passend bij de onderwijskundige afdeling waarbinnen het team valt;
  • Afgeronde managementopleiding gericht op het onderwijs of de bereidheid om deze in de toekomst te volgen;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Uitstekende contactuele vaardigheden;
  • Ervaring in het verder vorm, inhoud en verdieping geven van ingezette ontwikkeltrajecten;
  • Gericht op verbinding en samenwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Het betreft een aanstelling voor 28 uur per week (0,7 fte). Eventueel kan deze aanstelling aangevuld worden met andere taken en/of lessen om te komen tot een fulltimebaan. Bij deze baan hoort een passende beloning in schaal LD, conform de CAO VO. De aanstelling betreft een benoeming voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en beschikbare uren.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling (ABP), reiskostenvergoeding, werkkostenregeling en korting op premie ziektekostenverzekering.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
 

Over Johannes Bosco

Naam school
Adres
Hectorlaan 7 , 1702CL Heerhugowaard NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling P&O
Niveau
vmbo
Omschrijving
Het Trinitas College als werkgever
Wij zijn een eigentijdse en lerende organisatie, die continu in ontwikkeling is. Onze school is dan ook dé plek voor gedreven medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en hun ambities willen realiseren om hun vak naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Je wordt als medewerker gezien en gewaardeerd voor de bijdrage die je elke dag levert aan de ontwikkeling van onze leerlingen. De docenten en medewerkers op het Trinitas College hebben een goede band met de leerlingen en elkaar. We zijn betrokken, durven ons kwetsbaar op te stellen en elkaar feedback te geven. Zo leren we van elkaar, blijven we groeien in ons vak en houden we de kwaliteit van het onderwijs hoog. Het Trinitas College is een betrouwbare en fijne werkgever, waar je als medewerker graag wilt werken en verder wil ontwikkelen.

Het Trinitas College, met het Han Fortmann (havo, vwo) en Johannes Bosco (vmbo) vormen samen één school. Tussen beide locaties bestaat een nauw contact. Vanuit één visie, één missie en gebaseerd op gemeenschappelijke kernwaarden vanuit onze katholieke traditie geven Johannes Bosco en Han Fortmann inhoud en vorm aan onderwijs dat aansluit bij hun leerlingen als ware zij één school.

Onze ambities zijn richtinggevend voor waar het Trinitas College de komende jaren aan wil werken. Wij maken werk van maatwerk, we hebben een positief schoolklimaat, we staan midden in de samenleving en wij werken samen volgens de kenmerken van een professionele cultuur. Onze ambities geven richting aan de onderwijsontwikkeling op het Han Fortmann en Johannes Bosco, ieder met hun eigen doelgroep.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie
Informatie over de vacature kan worden opgevraagd bij José van Koten, directeur, telefoon: 072-5741021.  

Solliciteren?
Je kunt je sollicitatie tot en met donderdag 30 maart 2023 kenbaar maken middels de knop “Solliciteren”, aan de rechterkant van deze pagina. De werving zal zowel intern binnen de Pontis onderwijsgroep als ook extern worden aangeboden. Ons uitgangspunt is dat we bij gelijke geschiktheid van de kandidaten streven naar diversiteit bij de invulling van vacatures.
De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 4 april 2023. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2023 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl