Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Leerkracht groep 7 ter vervanging i.v.m. ziekte in Almere

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7 ter vervanging i.v.m. ziekte 
Datum online
2023-03-15 15-3-2023
Sluitingsdatum
15-5-2023
Met ingang van
01-04-23
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 1,0 fte
Omschrijving
De Almeerse Scholen Groep zoekt voor IKC De Aquamarijn,  i.v.m. ziektevervanging, per direct naar een enthousiaste en bevlogen 

Leerkracht voor groep 7
wtf 0,4 - 1,0

In verband met vervanging van een collega met ziekte, zoeken wij een topper van een leerkracht die onze fijne groep 7 tijdelijk een aantal dagen les wil geven tot aan de zomervakantie, zodat het onderwijsproces voor hen ononderbroken door kan gaan! Wil jij je tijdelijk inzetten op een betekenisvolle manier of ben jij op zoek naar een langere verbintenis? Reageer dan snel op deze vacature! Wij kijken naar jou uit!

Wie zijn wij? 

Wij zijn trots op onze prestaties en ontwikkelen graag samen met jou verder
Bij de Aquamarijn werken mensen die passie hebben voor hun vak en de drive hebben om elke dag weer het beste uit ieder kind te halen. Overal staat de ontwikkeling van onze leerlingen centraal. Vanuit de hoge verwachtingen, eigenaarschap en onze natuurlijke nieuwsgierigheid naar ieder kind, stemmen wij ons aanbod op hen af. Ik ben van betekenis is één van onze kernwaarden en is van toepassing op de kinderen en op de teamleden van IKC de Aquamarijn. 

We hebben het lef om soms net iets anders te durven denken, waarmee we telkens weer de mooiste ontwikkelingen in gang zetten. Ontwikkelingen waar we allemaal eigenaar van zijn en waar de verschillende werkgroepen de autonomie hebben om zelf beslissingen te nemen.  

IKC De Aquamarijn is een groeiende school in Almere Haven en draagt bij aan de brede ontwikkeling van kinderen van 0 t/m 13 jaar. Op IKC De Aquamarijn kunnen kinderen de hele dag leren, ontwikkelen, ontspannen of ontmoeten. Dit kan zowel onder, voor als ná schooltijd. Dit doen we met onze partners GO! en de Schoor in samenwerking met de Haven Academie waarmee wij een aanbod voor de verlengde schooldag verzorgen.

Ben jij onze nieuwe collega:  
 • Die passie heeft voor het onderwijs
 • Die voldoening en plezier haalt uit de ontwikkeling van kinderen
 • Die ouders als samenwerkende partners ziet
 • Die graag kennis en ervaring met ons wil delen, maar ook graag nieuw ervaringen en kennis wil komen halen
 • Die initiatiefrijk, flexibel en daadkrachtig is
 • Die op 2 of meer dagen in de week beschikbaar is.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij vragen:
 • Een collega die aan de kinderen van groep 7 betekenisvol les wil geven 
 • In het bezit is van een PABO diploma
 • Goed kan samenwerken
 • Leergierig is
 • Een ononderbroken leerproces belangrijk vindt
 • Beschikbaar is, dagen zijn bespreekbaar
 • Inzetbaar is tot minimaal de zomervakantie (mogelijkheden voor volgend schooljaar bespreekbaar).

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
 • Een groep 7 die een fijne klas is met leergierige en betrokken leerlingen
 • Een professioneel team om je heen die jou willen ondersteunen en met jou willen samenwerken 
 • Een intern begeleider met veel kennis over de groep
 • Een tijdelijke aanstelling tot en met de zomervakantie, met mogelijkheden voor het schooljaar 23-24
 • Voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling
 • Vijf gelijke schooldagen van 8:30 -14:00 uur
 • Gymlessen die 2x per week door de vakleerkracht worden gegeven
 • Werkdagen in overleg, met voorkeur voor 2 of meer werkdagen. 
 • Alle medewerkers van de Aquamarijn ontvangen maandelijks een Arbeidsmarkt-toelage bovenop het salaris, als onderdeel van het Nationaal Programma Onderwijs voor de schooljaar 22-23.

Over Aquamarijn

Naam school
Adres
Meerveldplein 4 - 6 , 1359HM Almere Flevoland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Reitsma
Omschrijving
Almeerse Scholen Groep
De Almeerse Scholen Groep staat voor goed en divers onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de basis- of middelbare school bieden die bij hem of haar past.
De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 39 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Deze scholen werken nauw met elkaar samen.
Bijzonderheden
IKC De Aquamarijn
Kinderen groeien en ontwikkelen in een prettige, veilige en uitdagende omgeving, waarin zij zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Dat kan bij IKC De Aquamarijn!

Op de Aquamarijn is ieder kind van betekenis en halen we het maximale uit de leerlingen door de individuele ondersteuningsbehoefte goed in kaart te hebben en ons onderwijs daarop af te stemmen. We weten waar het kind vandaan komt, waar het staat en waar het naar toe moet gedurende de basisschoolcarrière. Door onze doelen voor de iedere leerling scherp te houden, worden zowel de leerkrachten als de leerlingen telkens weer geprikkeld om te reflecteren op het eigen handelen.

In een veilig klimaat neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het naleven van de duidelijke structuur en de daarbij behorende regels zodat ieder kind de mogelijkheid krijgt om zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen.

Iedereen is welkom binnen onze rijke leeromgeving waarin plezier, rust en positieve energie duidelijk voelbaar is.

Op de Aquamarijn werken we als team nauw samen met onze betrokken ouders om onze leerlingen continu uit te dagen om hun eigen kansen te creëren.

Het IKC telt 270 leerlingen. Een aantal wat per jaar groeit. Met het team, dat bestaat uit 30 professionals, werken we dagelijks samen aan kwalitatief en eigentijds onderwijs, opvang en de verlengde schooldag. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je meer weten?
Weet jij een uitdagend onderwijsaanbod met een prettige, veilige en opbrengstgerichte sfeer in de groep te combineren? Sta je open voor de diversiteit in achtergronden van onze leerlingen en wil je deel uitmaken van een enthousiast, betrokken en dynamisch team? Dan komen we graag met jou in contact.

Neem dan zo snel mogelijk contact op met Mireille Reitsma, directeur, telefoon 036 - 531 7155 of via directie@aquamarijn.asg.nl.
Voor meer informatie over de school, https://aquamarijn.asg.nl/.   

Sollicitatie
Als deze functie je aanspreekt en je past binnen het beschreven profiel, dan zien wij graag je sollicitatiebrief en CV tegemoet via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2023 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl