Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent Nask1 2e graads voor 0,3/0,4 FTE in het kader van ziektevervanging in...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nask1 2e graads voor 0,3/0,4 FTE in het kader van ziektevervanging 
Datum online
2022-11-22 22-11-2022
Sluitingsdatum
3-2-2023
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3/0,4 FTE
Omschrijving
In het kader van ziektevervanging is het Michaƫl College op zoek naar een docent Nask1 2e graads voor 0,3/0,4 FTE.
Je gaat lesgeven aan klas 3 en 4 PTA.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Een afgeronde opleiding docent Nask1 2e graads

Over De Campus

Naam school
Adres
Emerweg 29 , 4814NA Breda Noord-Brabant NL
Type onderwijs
Dalton, Vrijeschool, Pleion
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. J. van Dooren
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Per 1 augustus 2017 vormen drie scholen met een bijzonder onderwijsconcept De Campus aan de Emerweg in Breda. Te weten: Markenhage (daltononderwijs met cultuurprofiel). Michael college (vrijeschoolonderwijs) en Orion Lyceum (Pleion-onderwijs; Platform voor Eigentijds Onderwijs)

Alle scholen hebben een eigen gebouw en hun eigen karakter en werkwijze. In de onderbouw en op de Mavo vinden de meeste activiteiten in de eigen school plaats. Dat is overzichtelijk en voelt vertrouwd voor de leerlingen. In de bovenbouw Havo en Vwo gaan ze ook geregeld samenwerken met leerlingen van de overige campusscholen. Daardoor doen ze nog meer kennis, inspiratie en ervaring op.

Doordat deze drie scholen samenwerken op de campus, zijn er meer keuzevakken, activiteiten en evenementen waar leerlingen aan deel kunnen nemen. Denk aan voorstellingen, exposities, lessen en cursussen. Net als op andere scholen in Breda worden leerlingen op de campus opgeleid voor een waardevol diploma Vwo, Havo of Mavo. Maar op onze campus kunnen ze meer.

Op de campus beschouwen wij elk kind als een belofte. En wij willen die belofte graag helpen waarmaken. Daarom besteden we, ieder op zijn of haar eigen manier, veel aandacht aan het ‘groeien’ van onze leerlingen. Ze krijgen er veel kansen om naast de ‘gewone’ vakken hun talenten te ontwikkelen, volwassen te worden en zich bewust te worden van hun rol in de samenleving.

Twee duidelijke kenmerken van de campus zijn creativiteit en wetenschap. Bij beide gaat het om nieuwsgierigheid., verwondering en je laten verrassen. Op al onze scholen stimuleren wij deze houding en dit gedrag bij leerlingen. Daardoor komt het beste bij hen naar boven, ontstaat er vaak iets nieuws, iets bijzonders en iets waardevols. Met het helpen ontwikkelen van hun creativiteit en onderzoekend gedrag bereiden we hen goed voor op de toekomst. Dat verstaan wij onder ‘groeien’.

Als leerlingen later gaan studeren en werken, is het heel belangrijk dat ze goed kunnen samenwerken. Dat gaat niet altijd vanzelf. Daarom leren ze op de campus hoe ze productief kunnen samenwerken met hun klasgenoten, docenten en anderen. Zo leren ze ook veel van elkaar!

Daardoor doen onze leerlingen nog meer kennis, inspiratie en ervaring op. En ze ervaren dat iedereen anders is en dat je samen meer weet en kunt dan alleen. Juist dat goed leren samenwerken is een uitstekende voorbereiding op het vervolgonderwijs en op hun werk later.

Het is voor de kwaliteit van het onderwijs enorm belangrijk dat ook onderwijsprofessionals leren van elkaar. Op de campus ontstaat een rijke en inspirerende leeromgeving, waarin medewerkers kunnen leren van elkaar vanuit drie verschillende onderwijsvisies en -praktijken. Ook daar profiteren de leerlingen duidelijk van.

Op onze campus kunnen alle leerlingen volop profiteren van alle extra mogelijkheden en voorzieningen. Zo kunnen ze gebruik maken van de mediatheek, het sciencelab, de theaterzaal, de oefenruimtes voor muziek, de ateliers en de sportzalen.
Door met de drie scholen samen te werken kun je slimmer en efficiënter organiseren. Daardoor is er meer geld en energie beschikbaar voor het onderwijs. Daar wordt iedereen op de campus beter van.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2023 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl