Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Gymdocent in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Gymdocent 
Datum online
2022-10-26 26-10-2022
Sluitingsdatum
26-12-2022
Met ingang van
1 januari 2023
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0.8000
Omschrijving
Voor onze basisschool, op het mooiste plekje van Nieuw West, hebben wij een vacature voor een gymdocent. Je kan bij ons 4 dagen aan de slag. Mogelijk ook og een aantal uren op de 5e dag. Alle groepen 3 t/m 8 twee keer in de week 45 minuten en onze 6 kleutergroepen 1 keer per week 45 minuten. We hebben een prochtige volledig ingerichte gymzaal in ons gebouw en voor de jongere kinderen een fijne speelzaal. We zoeken een leerkracht die vanuit de relatie met de kinderen de lessen gaat geven. Een collega met humor die deel uit maakt van het team en het leuk vindt activiteiten te organiseren. De naschoolse activiteiten coördineer je en plan je. We hebben momenteel 460 leerlingen die heel graag vanaf januari weer les krijgen van een enthousiaste gymdocent.

Binnen ons bestuur is er een actieve groep gymdocenten die het bewegingsonderwijs op de kaart zet! Bij ons maak je automatisch deel uit van deze groep, twee √° drie keer per jaar heb je een studiedag op je eigen vakgebied.

Salaris conform CAO. Ons bestuur heeft oog voor haar personeel. Kijk even op de site van Amos.

We hebben niet vaak plek dus neem snel contact met ons op. Vraag naar Wilma Veldman als je belt of stuur een mail Wilma.veldman@amosonderwijs.nl

Over De Odyssee

Naam school
Adres
Cycladenlaan 2 , 1060LW Amsterdam Noord-Holland NL
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
OGO
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Veldman
Omschrijving
Op de Odyssee beginnen kinderen aan een spannende en uitdagende ontdekkingstocht. Een tocht van opgroeien en leren, die misschien wel hun hele leven doorgaat. Onze naam komt van De Odyssee, één van de oudste verhalen over een ontdekkingsreis. De Griekse held Odysseus beleefde spannende avonturen. Door hoogte- en dieptepunten heen kwam hij uiteindelijk veilig weer thuis.
Zo gaat het ook op school. Want opgroeien en leren, dat is ontdekken, ervaren, bergen beklimmen, vlaggen plaatsen én af en toe lui op het strand liggen. Ons ontwikkelingsgericht onderwijs stimuleert kinderen om de beste reisroute uit te stippelen. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2022 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl