Onderstaande vacature wordt u aangeboden door MeesterBaan

Vacature Docent AVO in Enschede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent AVO 
Datum online
2021-11-23 23-11-2021
Sluitingsdatum
3-2-2022
Met ingang van
22-11-2021
Referentienummer
4803
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Omschrijving
Voor onze vmbo-leerlingen zijn we op zoek naar een stevige AVO docent, die een uitdaging niet uit de weggaat. Ben je breed inzetbaar en heb je hart voor onze leerlingen? En help je hen graag op weg naar hun plek in de maatschappij? Solliciteer dan nu!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen avo aan vmbo-leerlingen van alle niveaus in de onder- en bovenbouw, gericht op adaptieve trajecten met betrekking tot achterstanden. Je helpt de leerlingen in kleine groepen. Je bent actief inzetbaar als docent en/of invaller, maar geeft ook extra begeleiding in de klas.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een afgeronde PABO opleiding (pre) of hebt een tweedegraads bevoegdheid. 
Daarnaast beschik je over kennis en ervaring van verschillende gedrag- en ontwikkelproblematieken (ASS, ODD, ADHD e.d.). Je kunt orde houden en weet de leerlingen voor je te winnen, onder andere door jouw pedagogische en didactische vaardigheden, die ijzersterk zijn. Jouw binding met onze leerlingen is sterk en je pakt als vanzelf een sturende en motiverende rol. 

Belangrijk is dat je affiniteit met onze doelgroep (vmbo) hebt en het een uitdaging vindt om met deze leerlingen te werken. De Wethouder Beversstraat daagt jongeren uit in haar "DOEN" onderwijs, maar de leerlingen, de docenten ook! Daarom is het zeer belangrijk dat je stevig in je schoenen staat! Je vindt het leuk om lesmateriaal te ontwikkelen en door te ontwikkelen.
Je bent flexibel, geduldig en in staat om leerlingen positief te benaderen. Je bent resultaatgericht én, ook niet onbelangrijk, je hebt gevoel voor humor. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor de avo vakken. 

Jouw affiniteit met jongeren is groot en je vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren. 

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn, M&T, MVI, HBR en Economie. We zijn er trots op dat we afgelopen jaar een slagingspercentage van 100% hebben behaald. Dit willen wij komend jaar ook gaan halen! Doe jij mee?

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke, fulltime functie (1,0 fte), op basis van projectformatie. Ingangsdatum: zo snel mogelijk. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.366 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:  
Contactpersoon: Dhr. Adem Hastemir
Functie: afdelingsleider
Telefoon:  06-22 50 19 58.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen

Over Bonhoeffer College

Naam school
Adres
Vlierstraat 77 , 7544GG Enschede Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2017 MeesterBaan - https://www.meesterbaan.nl